PARTIZANU STIŽE BUDUĆNOST U POBEDNIČKOM RITMU: Postoji nivo igre na kom moramo da budemo!
Foto: Starsport©

Šćepanović o narednom protivniku

PARTIZANU STIŽE BUDUĆNOST U POBEDNIČKOM RITMU: Postoji nivo igre na kom moramo da budemo!

Trener Partizana vodiće prvi put samostalno ekipu protiv svog nekadašnjeg tima

Objavljeno:

Trener Partizana Vlado Šćepanović rekao je da će meč protiv Budućnosti u ABA ligi biti veliki izazov za njegov tim.

- Postoji nivo igre, pre svega mislim na odbranu i borbenost, na kojem Partizan uvek mora da bude. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sjajno otvorila sezonu i koja sa pravom ima velike ambicije. Veliki izazov, ali ga rado prihvatamo sa željom da na njega odgovorimo na najbolji mogući način - rekao je Šćepanović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana dočekuju u subotu ekipu Budućnosti u drugom kolu ABA lige. Crno-beli su novu sezonu u ABA ligi počeli porazom protiv Borca, dok je Budućnost savladala Split.

foto: Starsport©

Tokom nedelje, obe ekipe su u Evrokupu zabeležile trijumfe. Podgoričani su na gostujućem terenu savladali Metropolitans, dok je Partizan bio bolji od Venecije u Beogradu.

- Budućnost je već na startu sezone pokazala dobru formu. Zabeležili su sve tri pobede, a znamo i da su u pripremnom periodu pobeđivali Cedevita Olimpiju i Mornar. Ipak, mislim da smo i te kako u stanju da utakmicu uvedemo u ritam koji će nama više odgovarati i da na taj način dođemo do pobede - rekao je bek Partizana Ognjen Jaramaz.

- U poslednjih nekoliko godina, mečevi Partizana i Budućnosti su uvek neizvesni pa verujem da će tako biti i sutra - dodao je on.

Utakmica Partizan - Budućnost igra se u subotu od 20.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica", bez prisustva publike.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.