PRONAĐENA KOŠARKAŠICA KOJA JE NESTALA POSLE HAPŠENJA: Nije htela da se identifikuje, pa joj se izgubio svaki trag!
Foto: EPA/MATTHEW CAVANAUGH

nešto joj se čudno dešava

PRONAĐENA KOŠARKAŠICA KOJA JE NESTALA POSLE HAPŠENJA: Nije htela da se identifikuje, pa joj se izgubio svaki trag!

Ona je prilikom hapšenja odbila da pokaže ličnu kartu ili neki drugi identifikacioni element i nije želela da policiji kaže svoje ime

Objavljeno:

Slavna bivša košarkašica Kepi Pondekster pronađena je živa i zdrava nakon što joj se izgubio svaki trag pošto je puštena iz policijskog pritvora u utorak.

Nekadašnja učesnica WNBA Ol stara uhapšena je u utorak zbog nasilnog ponašanja, a ona tom prilikom nije htela da priloži svoju ličnu kartu policajcima, niti da im kaže svoje pravo ime, pa je zavedena kao NN lice.

U međuvremenu policija je obaveštena da je ona nestala i zbog toga je pokrenula potragu u sredu uveče.

Međutim, u četvrtak uveče je došlo do zaokreta u slučaju i ona je navodno pronađena živa i zdrava i to u krugu porodice, a kako se navodi "prijatelji i porodica joj pomažu da dobije pomoć koja joj je neophodna".

Pondekster je provela 13 sezona u WNBA ligi, a igrala je za Finiks Merkjuri, Njujork Liberti, Čikago Skaj, Los Anđeles Sparks i Indijana Fiver, dok je u Evropi igrala za Bešiktaš, Fenerbahče, Jekaterinburg i Girne Univerzitet.

Dva puta je osvajala šampionski prsten, ima zlato sa reprezentacijom SAD na Olimpijskim igrama u Pekingu, tri puta je bila članica prve WNBA idealne petorke i 7 puta učestvovala na Ol staru, a 2011. godine je od strane navijača uvrštena među 15 najboljih košarkašica u istoriji WNBA.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.