BOKAN POKUŠAVA DA SAZOVE SASTANAK ABA LIGE BEZ ZVEZDE I FMP-A: Pojavio se mejl u kome poziva sve ostale klubove!
Foto: Starsport©

haos na jadranu se nastavlja

BOKAN POKUŠAVA DA SAZOVE SASTANAK ABA LIGE BEZ ZVEZDE I FMP-A: Pojavio se mejl u kome poziva sve ostale klubove!

Razlog zašto ova dva kluba nisu dobili poziv verovatno leži u tome da je račun ABA lige blokirao Nebojša Čović

Objavljeno: 12:04h

Na Jadranu su se opet podigli talasi, a ovog puta je njihov uzrok prvi čovek podgoričke Budućnosti Dragan Bokan.

Predsednik Podgoričana navodno je pokušao da za četvrtak u 14 časova sazove sastanak predstavnika klubova bez Crvene zvezde i FMP-a. Kako navodi portal "Nova.rs", Bokan je poslao mejl svim klubovima, pa čak i Splitu i Borcu iz Čačka, osim pomenutoj Zvezdi i FMP-u, da se uključe u rešavanje pravno-svojinskih odnosa, da u četvrtak od 14 časova prisustvuju sastanku putem video-linka.

- Poštovani, verujem da ćete se svi složiti da je neophodno organizovanje jednog zajedničkog sastanka putem video aplikacije na kome ćemo obaviti konsultacije oko statusa računa ABA lige i stvaranju uslova za nesmetani nastavak takmičenja. Shodno navedenom dostavljam link i pozivam vas da obavezno uzmete učešće na sastanku koji će se održati sutra, 8. oktobra, s početkom u 14 časova - stoji u pismu objavljenom na sajtu "Nova.rs".

foto: Starsport©

Razlog za ovo jeste verovatno to što je pre dva dana odjeknula vest u regionu da je račun ABA lige blokiran, a da bi potom se saznalo da je račun blokirao predsednik Zvezde, Nebojša Čović, kako je "Espreso" ekskluzivno objavio.

Prema saznanjima "Nova.rs", u sredu je neko pokušao da odblokira račun ABA lige, ali je banka to odbila uz poruku: “Dostavite prvo validna dokumenta“.

Kako se navodi, u slučaju da se račun odblokira, novcem ABA lige mogli bi da upravljaju Mladen Veber, čovek koji je pre gotovo dve godine napustio Cedevitu i nema funkciju u novom klubu, ni regionalnom takmičenju, te bivši direktor ABA lige Krešimir Novosel koji je od prošlog septembra direktor Cedevita Olimpije. Uz njihova pominje se i ime i prezime izvesne Dolores Kanić koja, kako navodi Nova.rs, nema funckiju u ABA ligi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.