NEZGODNO JE KAD EKIPA KRENE LOŠIM PUTEM: Uvek imate ljude koji vode i vuku i one koji dobro prate!
Foto: kkpartizan.rs

zagorac iskreno

NEZGODNO JE KAD EKIPA KRENE LOŠIM PUTEM: Uvek imate ljude koji vode i vuku i one koji dobro prate!

Zamenik kapitena Partizana ističe da nije bilo prijatno posle ona dva poraza na početku sezone

Objavljeno: 11:40h

Košarkaš Partizana Rade Zagorac izjavio je da je zadovoljan izdanjem tima na meču protiv Venecije u drugom kolu Evrokupa, kada su posle dva startna poraza u sezoni pobedili italijanskog predstavnika.

- Zadovoljan sam kako smo izgledali protiv italijanskog tima. Definitivno su nam na prethodne dve utakmice nedostajali energija i jedinstvo, dve komponente koje su nas krasile prethodne sezone. Posle tih poraza dobili smo jasan znak da moramo da odreagujemo, da neke stvari moraju da se menjaju. Zapravo i snaga se pokazuje baš u tim nezahvalnim situacijama, kada je potrebno preuzeti odgovornost i promeniti put kojim ste krenuli. Nezgodno je kad ekipa koja je pretedent na najviši plasman tako otvori sezonu, nije nam bilo prijatno - rekao je Zagorac za portal "24sedam.rs.

Zagorac je u duelu protiv Venecije nosio kapitensku traku, pošto je Novica Veličković bio van stroja.

foto: kkpartizan.rs

- Lep je to osećaj. Imam njega kao jednog sjajnog mentora, godinama u Partizanu daje najbolji primer kako sve to treba da se radi. On je kapiten, a ja sam tu da učim od njega i da ga odmenim kada ne igra - rekao je Zagorac i osvrnuo se i na svoju ulogu koju ima u timu Vlada Šćepanovića.

- Sigurno da je kompleksna i ne odnosi se samo na matematički učinak. Naravno, ne govorim ovo kao alibi. Ali na meni je da uz Novicu Veličkovića, koji je duhovni vođa ovog tima, ostale igrače konstantno motivišem i bodrim. Za mene to nije težak zadatak. Uvek imate ljude koji vode i vuku, i one koji to dobro prate - zaključio je 25-godišnji igrač.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.