DRAGIĆEVE SUZE I SUROVI UBICA DEJVIS: Lejkersi stavili obe ruke na pehar, još samo da ga ščepaju!
Foto: EPA/Erik S Lesser

NBA, plej-of

DRAGIĆEVE SUZE I SUROVI UBICA DEJVIS: Lejkersi stavili obe ruke na pehar, još samo da ga ščepaju!

Ekipa iz Los Anđelesa je povela sa 3-1 u seriji

Objavljeno: 08:48h

Lejkersi su na samo korak od osvajanja šampionskog prstena. "Jezerdžije" su u četvrtom meču finalne serije još jednom bile bolje od Majamija 102:96 i tako povele u seriji na 3-1.

Ono što je obeležilo ovaj meč, osim drame u završnici, jesu pre početka utakmice suze Gorana Dragića, koji će i definitivno propustiti sve najvažnije utakmice u svojoj dugogodišnjoj NBA karijeri.

Umesto krune karijere u NBA finalu, slovenački reprezentativac zbog povrede doživljene u prvom meču, celu seriju gleda sa klupe. On je pre utakmice pokušao da se zagreva kako bi nastupio, ali nakon toga su mu lekari rekli da ipak ne može da igra, a ubrzo smo videli i kako se rasplakao u okruženju saigrača.

Što se tiče same utakmice, bila je to još jedna neverovatna utakmica desetkovanog Majamija, ali nažalost ovog puta su samo hrabro pali pred dominantnim timom iz Los Anđelesa.

U neizvesnoj završnici presudio je Entoni Dejvis, definitivni MVP celog ovog plej-ofa, koji je i sada pogodio dve trojke kojima je slomljen Majami 100:91, pa je ostalo bilo sve odrađivanje posla.

Lebron Džejms je imao dabl-dabl, 28 poena i 12 skokova uz 8 asistencija, ali i 6 izgubljenih lopti. Dejvis je imao 22 poena, 9 skokova i 4 asistencije, a heroj Koldvel Poup 15 poena uz 3 skoka i 5 asistencija.

Na drugoj strani je Džimi Batler ponovo bio sjajan, 22 poena, 10 skokova i 9 asistencija, Hiro je imao 21, Robinson 17, a Adebajo 15 postignutih poena.

Naredna utakmica na programu je u noći između petka i subote od 3 časa posle ponoći.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.