LEBRONE, SRAMAN SI! CEO SVET JE ZGROŽEN: Džejms ispisao istoriju, pa uradio odvratnut stvar! Najveći to ne rade!
Foto: EPA/Erik S Lesser

nimalo sportski

LEBRONE, SRAMAN SI! CEO SVET JE ZGROŽEN: Džejms ispisao istoriju, pa uradio odvratnut stvar! Najveći to ne rade!

Pokazao se i kao loš gubitnik i da ne poznaje osnovne kodekse sporta

Objavljeno: 10:32h

Bez dvojice ključnih startera, Gorana Dragića i Bama Adebaja, Majami je u trećoj utakmici NBA finala senzacionalno pobedio Lejkerse 115:104, smanjio na 2-1 u seriji i izbegao "metlu" koja je delovala neizbežno.

Sve je palo na leđa Džimija Batlera koji je odigrao možda i najbolju utakmicu karijere. Zaključio ju je s 40 poena, 11 skokova i 13 asistencija, pogodio je 14 od 20 šuteva bez ijedne ispaljene trojke i12 od 14 slobodnih bacanja.

S druge strane Lebron Džejms je odigrao za njega neprepoznatljivu utakmicu. Premda je postigao 25 koševa i sa 8 asistencija prestigao legendarnog Džona Stoktona na drugom mestu liste igrača sa najviše asistencija u plej-ofu (sada ih ima 1.846), napravio je nekoliko za njega neuobičajenih grešaka, ali to nije sve.

U samom finišu utakmice, najbolji igrač današnjice se pokazao kao loš gubitnik. Desetak sekundi pre kraja otišao je ljutito u svlačionicu bez da je čestitao rivalu na pobedi.

Ovaj potez Lebrona izazvao je bes košarkaških fanova, koji su ga napali da je begom pokazao nepoštovanje rivala i osramotio se, a neki su se prisetili bega Detroit Pistonsa nakon metle u finalu Istoka 1991., što Michael Džordan nikad nije oprostio Ajzei Tomasu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.