PARTIZAN POSLE TRAGEDIJE U ŠPANIJI VEĆ MORA DA STARTUJE U ABA LIGI: Šćepanović odlično poznaje debitante!
Foto: Starsport©

kreću i bitke na Jadranu

PARTIZAN POSLE TRAGEDIJE U ŠPANIJI VEĆ MORA DA STARTUJE U ABA LIGI: Šćepanović odlično poznaje debitante!

Trener crno-belih ističe da će im sigurno nedostajati publika koje na početku sezone u Jadranskoj ligi neće biti na tribinama

Objavljeno: 13:00h

Trener Partizana Vlado Šćepanović rekao je da očekuje težak meč protiv Borca na početku ABA lige i dodao da očekuje da će njegov tim iz utakmice u utakmicu podizati nivo igre.

- Ekipa Borca je i pre tri nedelje pokazala na našoj pripremnoj utakmici da će biti težak protivnik za sve u ABA ligi. Očekujem dobru utakmicu, očekujem da iz meča u meč podižemo nivo svoje igre i beležimo pobede - rekao je Šćepanović, prenosi klub.

foto: Starsport©

Košarkaši Partizana dočekaće u subotu debitante u ABA ligi na početku nove sezone.

- Iako igramo kao domaćini, faliće nam publika da bi to na pravi način osetili prednost domaćeg terena. Opet, to je stara tema i stvar na koju ne možemo da utičemo, već samo da se trudimo da budemo najbolji u datim okolnostima - rekao je Šćepanović.

foto: Starsport©

Centar crno-belih Nikola Janković rekao je da je Borac čvrsta i kvalitetna ekipa.

- Mnogi ih predstavljaju kao napadački tim, ali oni i u odbrani igraju na dosta visokom nivou. Imamo veliku želju da pobedom otvorimo takmičenje u ABA ligi. Ako odigramo odbranu kako znamo, bićemo pravi - rekao je Janković.

Zbog situacije sa koronavirusom, crno-beli će svoje utakmice igrati u Hali sportova "Ranko Žeravice", bez prisustva publike.

Utakmica Partizan - Borac igra se od 21 čas u subotu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.