Radonjić: Ne bi bilo iznenađenje da vežemo sedam poraza za redom! (FOTO)

TRENER ZVEZDE UPOZORAVA

Radonjić: Ne bi bilo iznenađenje da vežemo sedam poraza za redom! (FOTO)

Strateg crveno-belih, Dejan Radonjić, posle pobede nad Strazburom podsetio je na težak raspored u Evroligi koji čeka šampiona države
Objavljeno: 22:48h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa u pobedi nad Strazburom izgledala bolje nego što se to očekivalo. Ovo su najlepši potezi igrača Crvene zvezde u pobedi nad Strazburom! (VIDEO) - Bolje je nego što se mislilo da ćemo biti. Nismo bili koncentrisani na početku, bila je tenzija pre svega u napadu, ali smo podizali kvalitet igre kako je vreme odmicalo, bili pametniji u napadu i pravili dobru prednost - rekao je Radonjić.

Zvezda je u Areni savladala Strazbur sa 81:59 i tako pobedom počela takmičenje u Evroligi. Radonjić je čestitao svojim igračima i zahvalio se navijačima na "sjajnom ambijentu" u beogradskoj Areni. Zbog čega je Stefan Jović odbio da da izjavu na engleskom posle pobede nad Strazburom? (VIDEO) - Pobeda je posebno značajna jer je raspored takav da ne bi bilo nikakvo iznenađenje i da vežemo sedam poraza u Evroligi posle ovoga - naveo je Radonjić. Trener crveno-belih je naveo da ga pojedine stvari u pobedi nad francuskom ekipom posebno raduju.
- Ubedljivo smo pobedili, sa dobrim procentima, dobrim odnosom i zadovoljavajućim ambijentom, s obzirom na to koliko smo problema imali pre ove utakmice. Raduje i kvalitet igre, očigledno je da se 'dižemo' - istakao je strateg Zvezde. Školsku asistenciju Gudurića, Cirbes je završio sjajnim zakucavanjem! (VIDEO) Radonjić je dodao da je Marko Tejić počeo da trči, ali da još ne zna kada će se potpuno oporaviti od povrede, dok je za Nemanju Dangubića rekao da je povreda blaža nego što je delovalo.
Kada je reč o eventualnim pojačanjima, Radonjić je istakao da "nema nijednu konkretnu stvar da kaže". Zvezda će u sledećem kolu Evrolige gostovati Real Madridu 22. oktobra. (Espreso.co.rs/Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.