ŠĆEPANOVIĆ I PARTIZAN KREĆU U EVROKUPU: Spremili smo se koliko smo se spremili! Nikad nismo bili u ovoj situaciji!
Foto: Starsport©

kreće nova sezona

ŠĆEPANOVIĆ I PARTIZAN KREĆU U EVROKUPU: Spremili smo se koliko smo se spremili! Nikad nismo bili u ovoj situaciji!

Trener Partizana pred prvu takmičarsku utakmicu posle šest meseci kaže da mu je žao što ekipa nije mogla da odigra dovoljno kvalitetnih pripremnih utakmica

Objavljeno: 13:13h

Trener Partizana Vlado Šćepanović rekao je da njegovu ekipu čeka teška i zahtevna utakmica protiv Huventuda u Evrokupu, ali da crno-beli posle velike pauze jedva čekaju taj duel i da u Badalonu idu sa velikim ambicijama.

- Nismo dugo igrali zvaničnu utakmicu, ovo je najduži period. Kao igrač nikada nisam imao ovako dug period bez utakmice evo i ovi igrači. Susrećemo se sa potpuno novom situacijom. Svi željno očekujemo da konačno nešto krene, da počne da se igra - rekao je Šćepanović za klupsku televiziju.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 20.45 u Badaloni protiv Huventuda, utakmicu prvog kola Grupe A u Evrokupu.

foto: Printscreen/Twitter/@BCPartizan

- Uspeli smo da se spremimo koliko smo uspeli da se spremimo, svakako veoma teška i zahtevna utakmica protiv ekipe koja je već odigrala tri kola španske lige, koja je već imala mnogo jakih utakmica. Mi nažalost nismo imali kvalitetnih pripremnih utakmica, u nemogućnosti da se sve to organizuje, ali šta je tu je, nikad nije idealna situacija, a mi sa velikim ambicijama svakako idemo u Badalonu - naveo je Šćepanović.

On će u sredu debitovati kao prvi trener crno-belih, a rekao je da utakmicu čeka sa pozitivnom dozom nervoze.

- Ona je prisutna svaki put kad se igra utakmica jer čoveku kad je stalo da dobije utakmicu, mora biti malo nervozan - dodao je on.

foto: Starsport©

Govoreći o Huventudu, Šćepanović je rekao da je to tipična španska ekipa.

- Španski način igre, vođena od čoveka koji je dugo godina bio pomoćnik Aita. Prepoznatljiva košarkaška filozofija, to je ekipa koja je u trčanju među najboljima u Španiji. Oni su već, izuzmajući utakmicu protiv Reala koja nije merilo ničega, odigrali dve utakmice i imaju dve pobede protiv Unikahe i Sevilje na strani. Videlo se da je to ekipa koja, kada dobro trči i šutira, može da napravi velike probleme. U svakom pogledu smo spremali tu utakmicu, a imamo još vremena. Ta utakmica mora taktički dobro da se pripremi - naveo je on.

Upitan o zdravstvenom stanju igrača, trener crno-belih rekao je da je za sada sve u redu i da misli da će ekipa biti kompletna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.