GAZDA DALASA SPASIO SA ULICE NEKAŠNJU NBA ZVEZDU: Postao je beskućnik, tukli su ga, sad je dobio šansu da se spasi!
Foto: Youtube / Printscreen

veliki gest milionera iz teksasa

GAZDA DALASA SPASIO SA ULICE NEKAŠNJU NBA ZVEZDU: Postao je beskućnik, tukli su ga, sad je dobio šansu da se spasi!

Vlasnik Maveriksa je rešio da pomogne i vrati na ispravan put nekadašnjeg igrača tog tima

Objavljeno:

Vlasnik Dalasa, Mark Kjuban, odlučio je da pomogne nekadašnjem igraču tog kluba Delonteu Vestu koji već godinama živi kao beskućnik i pati od bipolarnog poremećaja i uz to je zavisnik od opijata.

Nakon što je pre nekoliko dana osvanula nova fotografija Vesta kako luta ulicama Dalasa i prosi novac i hranu, što je još jednom rastužilo sve ljubitelje NBA lige, rešio je da reaguje vlasnik franšize Maveriksa.

foto: AP

"TMZ" piše kako ga je Kjuban sklonio sa ulice, smestio u hotel i ponudio da mu plati odlazak na odvikavanje jer se Vest godinama drogira.

Uspeo je čak i da kontaktira de Vestove porodice i sada smišljaju kako da ga uvere da ode na odvikavanje i pokuša da živi normalnim životom.

Internetom se širi video na kom se vidi kako je vlasnik Dalasa došao da pokupi Vesta na jednoj benzinskoj pumpi u Teksasu.

Inače, svet je bio zgrožen kada je pre 8 meseci izašao video kako je Vest pretučen na ulici i potom uhapšen.

Tokom NBA karijere koja je trajala 8 godina, on je odigrao 432 utakmice, a između ostalog nastupao je i za Klivlend, kada se šuškalo da je čak imao i aferu sa majkom Lebrona Džejmsa, zatim Boston i Dalas, za koji je i odigrao poslednji meč 2012. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.