Partizan popušta pod pritiskom: Ne treba biti previše pametan da se shvati šta moramo da uradimo!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Oglasio se todorić

Partizan popušta pod pritiskom: Ne treba biti previše pametan da se shvati šta moramo da uradimo!

Ako situacija ostane ovakva, onda će crno-beli morati da se povinuju pritusku KSS-a
Objavljeno: 12:07h

Vrlo ozbiljno su u Partizanu shvatili novi pritisak Košarkaškog saveza Srbije da još jednom razmisle o svom učešću u Evrokupu i prebace se u FIBA Ligu šampiona.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sportski direktor crno-belih, Dragan Todorić, je za "Sportski žurnal" rekao da je situacija veoma komplikovana, naročito posle najave da će i Španci suspendovati svoje klubove koji budu igrali u Evrokupu.

KSS zabranio Partizanu da registruje igrače, a pojačanja se samo nižu! (FOTO)

foto: Saša Pavlić Koky

- Očekivali smo da dođe do nekog kompromisa između FIBA i EKA i da će nas ostaviti na miru, ali teško da će do toga doći. Čuo sam da će Španci suspendovati svoje klubove koji budu igrali Evrokup. Očigledno se situacija komplikuje - rekao je Todorić.

On se osvrnuo na to što je klub suspendovan i ne može da registruje nove igrače, a ako tako ostane, onda neće imati s kim da igraju.

foto: Fonet

- Ako Savez ostane pri svome, a vidim da pojačavaju pritisak, ne znam kako ćemo to da rešimo. Tu je trista problema. Ne možemo da registrujemo igrače, a imamo samo četvoricu od prošle sezone. Kako da igramo bilo šta bez igrača. Ako se situacija ne promeni, nije potrebno biti previše pametan pa znati šta ćemo morati da uradimo - poručio je Todorić.

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.