TO VIŠE NEĆE DA TRPE: Denver šalje žalbu ligi zbog suđenja, trener Meloun besan zbog duplih standarda arbitara!
Foto: EPA/Erik S Lesser

ne može više

TO VIŠE NEĆE DA TRPE: Denver šalje žalbu ligi zbog suđenja, trener Meloun besan zbog duplih standarda arbitara!

On je podsetio da su Lejkersi učinili isto pred ovu utakmicu i da su odjednom počeli da im se sviraju faulovi koji ne postoje

Objavljeno: 09:19h

U Denveru neće više da trpe dvostruke aršine kod sudija i poslaće žalbu NBA ligi.

To je jasno poručio trener Majkl Meloun nakon poraza njegovog tima od Lejkersa u četvrtom meču finalne serije na Zapadu, a kome su umnogome kumovali arbitri.

Već smo vam naveli neke primere u kojima su sudije imale različite kriterijume, i košarkaška javnost zna da su Lejkersi bili zaštićeniji u ovom meču, a izgleda da je to sve posledica žalbe koju su poslali zvaničnicima nakon prethodne utakmice.

Trener Meloun je na to podsetio javnost posle poraza i rekao da će Nagetsi sada uraditi isto.

- Mislim da ću morati da idem kroz neke druge adekvatne kanale kako su i oni učinili, pa da vidimo da li možemo da dođemo do malo većeg broja slobodnih bacanja - rekao je Maloun, dodavši i da će dostaviti snimke NBA ligi.

Lejkersi su poslali žalbu da u drugoj i trećoj utakmici u seriji nisu imali dovoljan broj slobodnih bacanja, a posledicu toga smo videli tokom prethodne noći kada su dobijali penale pri bilo kakvom kontaktu maltene, a na drugoj strani je bila skroz drugačija situacija.

Tako je trener Denvera podsetio i na onaj detalj iz završnice pri rezultatu 105:102 za Lejkerse kada Lebronu nije sviran faul nad Marejem, dok su na suprotnoj strani za sličnu situaciju svirali faul Jokiću nad Dejvisom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.