Đilas pisao opet Partizanu: Razmislite, jer je na duže staze vaše poslovanje neodrživo!
Foto: Beta

Traži da promene odluku

Đilas pisao opet Partizanu: Razmislite, jer je na duže staze vaše poslovanje neodrživo!

Iz KSS su poručili crno-belima da posle najnovijih dešavanja i odustajanja svih italijanskih klubova od Evrokupa, još jednom razmotre opciju da se takmiče u FIBA Ligi šampiona
Objavljeno: 13:30h

Košarkaški savez Srbije apelovao je na čelnike Partizana da još jednom razmotre u kom međunarodnom takmičenju će klub nastupati naredne sezone.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Crno-beli su pre dva meseca odlučili da naredne sezone nastupaju u Evrokupu, ali je KSS pozvao upravu da razmotri da li će igrati u tom takmičenju ili FIBA Ligi šampiona?

foto: Fonet/aleksandar Koković

- Poštujem vašu odluku od pre dva meseca da se opredelite za nastup u Evrokupu, jer je u tom trenutku ovo takmičenje izgledalo kvalitetnije i profitabilnije. U međuvremenu su od učešća u Evrokupu odustali svi italijanski klubovi, a situacija u Španiji je takva da je veliko pitanje u kom će takmičenju na kraju učestvovati njihovi klubovi - navodi se u pismu KSS koje je potpisao predsednik Dragan Đilas.

Košarkaški savez navodi da je pitanje da li će se i u kom sastavu održati Evrokup, jer su poziv za nastup u tom takmičenju dobile "neke ekipe koje su po kvalitetu daleko ispod ostalih".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.