UMALO TUČA! Hauard opet provocirao Jokića: Ne smemo ni da vam napišemo šta mu je sve rekao! (FOTO)
Nikola Jokić i Dvajt Hauard, Foto: Printscreen

SRAM TE BILO!

UMALO TUČA! Hauard opet provocirao Jokića: Ne smemo ni da vam napišemo šta mu je sve rekao! (FOTO)

Veteran je pokazao da i nije baš bogzna koliko dobar sportsmen

Objavljeno: 12:09h

Nakon što je tim Los Anđelesa Lejkersa imao 16 poena prednosti na meču sa Denverom, Nikola Jokić se svojim bravurama pobrinuo da se dođe do napete završnice, u kojoj je drugi meč završen rezultatom 105:103 u korist Lejkersa.

Poslednji koš na meču, posle Jokićevog dovođenja Nagetsa u vođstvo, bila je trojka Entonija Dejvisa, i to završnoj sekundi, zbog koje i danas traju rasprave - ko je kriv za defanzivni kolaps Nagetsa, a u tim analizama se koristi i snimak jedne posebne kamere, koju TV gledaoci nisu mogli da vide.

Međutim, Dvajt Hauard, u dresu sa brojem 39, uopšte nije bio sa saigračima posle meča - već se video da je okrenut ka klupi Denvera. Tamo se uputio posle trijumfa za 2:0 i počeo da viče:

- Marš kući! Marš kući!

Igrače Nagetsa, koji su već krenuli u svlačionicu, i euforičnog centra Lejkersa, delilo je desetak metara, a između su bili zaposleni u klubu iz Denvera, među njima i nekoliko članova stručnog štaba. Baš njima se nije uopšte svidelo ovo ponašanje. Jedan od Jokićevih najboljih prijatelja u NBA, pomoćni kondicioni trener, Felipe Ajzenberger, zajedno sa nekoliko članova Nagetsa vratio se ka parketu, zabeležio je Amik.

Usledila je verbalna preprika, ali je tuča u poslednji čas sprečena jer su se na "zaraćenim stranama" našle osobe koje su "one sa najkonfliktnijim emocijama" ipak razdvojile.

Nije Denver imao sreće u drugoj utakmici finala Zapada, izgubio je trojkom u poslednjim trenucima, i sada mora da juri prednost Lejkersa od 2:0. Kvota na pobedu Jokićevog tima večeras (03.00) je 3,35, dok novi trijumf Lejkersa nosi kvotu 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - Lejkers.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.