GLUPOST KOJA JE KOŠTALA NAGETSE POBEDE: Plamli, šta radiš to?! Potez ovog čoveka je upropastio Denver?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

zašto je ovo uradio nikom nije jasno

GLUPOST KOJA JE KOŠTALA NAGETSE POBEDE: Plamli, šta radiš to?! Potez ovog čoveka je upropastio Denver?! (VIDEO)

Svi u NBA se pitaju zašto je Mejson Plamli pobegao od Dejvisa?!

Objavljeno: 05:00h

Denver je izgubio od Lejkersa i drugi meč u finalu Zapadne konferencije i to tragično - trojkom koju im je u poslednjoj četvrtini ubacio Entoni Dejvis i to iz auta.

A napravili su pre toga čudo Nagetsi preko našeg Nikole Jokića koji je napravio sam seriju 11-2 i doveo svoju ekipu na prag pobede 103:102.

Međutim, sve to je otišlo u nepovrat kada je na 2,3 sekunde pre kraja glupost napravio Mejson Plamli, centar Denvera, koga je trener Majkl Meloun baš namerno uveo da svojom visinom smeta Dejvisu da primi loptu i šutira na koš.

Bila je lopta za Lejkerse iz auta, a Mejson Plamli nije ispratio igrača zbog koga je uveden u igru. Kada je Dejvis počeo da optrčava, Plamli je pobegao od njega, bukvalno se sklonio, ili je možda nalateo na neki nevidljivi blok, umesto da prati svog igrača.

On je vikao Grentu koji je čuvao Lebrona, a koji ga očigledno nije čuo, pa onda i Jokiću koji je pokrivao ubacivanje iz auta da pokriju njegovog igrača, ali dok se Srbin okrenuo i dotrčao Dejvis je već primio loptu i ispalio je, a ona je kao kap prošla kroz obruč za veliko slavlje "jezerdžija" 105:103 i nož u srce Nagetsa.

Tako je Plamli svojom glupošću ili zbunjenošću postao tragičar meča zbog čega svi u NBA i navijači Denvera širom sveta sada ga vređaju i kritikuju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.