MELOUN LJUT NA SUDIJE POSLE PORAZA OD LEJKERSA: Znate, ovo je ipak previše!
Majk Meloun, Foto: Printscreen/Youtube/Harrison Wind

TRENER DENVERA JASAN

MELOUN LJUT NA SUDIJE POSLE PORAZA OD LEJKERSA: Znate, ovo je ipak previše!

Pitali su ga i o Nikoli Jokiću, a i o njemu je Majk Meloun imao štošta da kaže

Objavljeno:

Majk Meloun nije krio nezadovoljstvo suđenjem na utakmici njegovog Denvera sa Los Aneđeles Lejkersima na otvaranju finalne serije Zapada u NBA ligi.

Lejkersi su meč dobili sa 126:114, ali je upečatljivo to da su u drugoj četvrtini, kada su se i odlepili i otišli na dvocifrenu prednost, imali čak 24 slobodna bacanja.

- Znate, 24 penala u jednoj četvrtini je esktremno visoka brojka. Zapravo na putu ka 100 slobodnih bacanja na utakmici. Izjednačilo se u drugom poluvremenu oko ličnih grešaka, ali je ranije bila ogromna prednost za Lejkerse. Moram da vidim da li je trebalo da budu dosuđeni - rekao je Meloun.

Na pitanje novinara da li postoji neki način da od problema sa faulovima zaštiti i sačuva Nikolu Jokića, trener Denvera je dodao:

- Ne znam da li mogu nešto da učinim. Mislim, ne mogu ja da izađem i igram tamo umesto njega... Moramo da budemo pametniji.

O partiji Entonija Dejvisa, koji je protiv Denvera imao 37 poena i 10 skokova, Meloun je rekao:

- Moramo da učinimo nešto drugačije sa njim. Bilo mu je lako da igra protiv nas večeras. Nije nas ni osetio. Ne smemo da igramo više isto na njemu, da mu dopustimo da izgleda kao ovoga puta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.