PERA, DULE, VULE: I posle Vujoševića, miljenici Grobara će voditi Partizan sa klupe! (VIDEO)

da li će ih podržati

PERA, DULE, VULE: I posle Vujoševića, miljenici Grobara će voditi Partizan sa klupe! (VIDEO)

Odlazak Duška Vujoševića mnogo je razočarao navijače Partizana, a ljudi iz uprave crno-belih nadaju se da će Grobari tranzitni period lakše podneti uz ljude koji su im doneli mnogo radosti
Objavljeno: 17:42h

Navijači Partizana nikako ne mogu da se pomire sa odlaskom Duška Vujoševića iz kluba. Trofejni stručnjak je tokom vremena provedenog na klupi kluba iz Humske ostavio previše dubok trag da bi on tek tako mogao da izbledi. Veliki broj komentara sportske javnosti glasi da će najteže biti njegovom nasledniku, a to će biti nekadašnji kapiten Partizana, Petar Božić sa pomoćnicima Dušanom Kecmanom i Vuletom Avdalovićem. ZAVRŠENA ERA VUJOŠEVIĆA: Profesionalni dizač trofeja vodi crno-bele! (FOTO) Mnogi će reći da je velika greška što posle Vujoševića, na klupu najtrofejnijeg srpskog kluba dolazi početnik, ali su u Partizanu mislili drugačije. Jedan od glavnih razloga je taj što se nadaju da će navijači crno-belih tranzitni period najlakše podneti sa ljudima koji su im tokom proteklih godina doneli mnogo radosti. PETAR BOŽIĆ Dugogodišnji kapiten Partizana i doskorašnji pomoćnik Duška Vujoševića oduvek je bio jedan od ljubimaca navijača crno-belih.

18
pozvao saigrače da podele radost sa navijačima. DUŠAN KECMAN Mnogo je radosnih trenutaka proživeo Kecman u Partizanu. Tri puta se sjajni bek vraćao u klub koji voli, a za ukupno sedam sezona koliko je proveo u crno-belom taboru doneo je Grobarima mnogo radosti.
Ipak, njegova antologijska trojka u finalu ABA 2010. godine protiv Cibone je nešto što će se prepričavati decenijama.
27 poena
VULE AVDALOVIĆ Uvek je bio provereni izvršitelj svih zadataka Duška Vujoševića, a svojom borbenošću često je znao da zapali Pionir.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.