Ako se po jutru dan poznaje... Zvezda razbila Strazbur na startu Evrolige! (VIDEO)

DOMINACIJA CRVENO-BELIH

Ako se po jutru dan poznaje... Zvezda razbila Strazbur na startu Evrolige! (VIDEO)

Crvena zvezda je zabeležila trijumf na startu Evrolige - u Kombank Areni "pregažen" je Strazbur sa 81:59
Objavljeno: 21:19h
Košarkaši Crvene zvezde Evrolige
Strazbura 81:59 (19:20, 24:12, 19:16, 19:11)
Beogradskoj Areni pratilo je nešto više od 14.000 navijača. Ovo su najlepši potezi igrača Crvene zvezde u pobedi nad Strazburom! (VIDEO) Zbog čega je Stefan Jović odbio da da izjavu na engleskom posle pobede nad Strazburom? Gosti iz Francuske su bolje otvorili meč i imali kontrolu do pred kraj prve deonice
Zvezdin centar, Maik Cirbes. Zvezda ih razbija u Areni, ali igrači Strazbura pogađaju sa preko pola terena! (VIDEO) crveno-bele koji su nakon izgubljene prve četvrtine (20:19), drugu dobili na dominantan način sa 24:12.
Saša Pavlić Koky
Drugo poluvreme krenulo je ponovo serijom Strazbura od 4:0 Dejana Radonjića jer je i treća deonica bila uspešna sa 19:16. Školsku asistenciju Gudurića, Cirbes završio sjajnim zakucavanjem! (VIDEO)
Poslednja deonica bila je odigrana u nešto lakšem ritmu, zabeležila pobedu protiv najslabijeg protivnika u grupnoj fazi.
Najefikasniji
Cirbes sa 18, Mitrović sa 13 i Jović sa 12 ubačenih poena, dok je sa druge strane Buboa postigao 17, a pratili su ga Golubović sa 12, odnosno Lelu sa 11.
Prvo kolo Evrolige: Četvrtak: Petak:
Ovako je tekao meč u Areni:
40. minut - U samoj završnici šansu je dobio i treći centar Zvezde a meč se završio rezultatom 81:59. 38. minut - U jednom trenutku crveno-beli su imali čak 23 poena i bez ikakvog pritiska.
Saša Pavlić Koky
34. minut - Nastavlja se dominacijom Zvezde na parketu, dok se Strazbur, najverovatnije neće vratiti nikako u meč.
"podigne" ekipu. 32. minut - Nekoliko grešaka igrača Strazbura crveno-beli da dođu do prednosti od čak 18 poena razlike, uz efektno zakucavanje Stefana Jovića. KRAJ TREĆE ČETVRTINE
Saša Pavlić Koky
30. minut - Gudurić je pogodio trojku za oduševljenje na tribinama
najveće prednosti na meču od 15 poena Džeremi Lelu je u posednjim sekundama sa preko pola terena.
28. minut - Cirbes je ponovo "zasijao" i sjajnom krađom lopte, pa zakucavanjem podigao Arenu na noge
Golubović 11. poenom, a obe ekipe su ispunile bonus. Jović je bio polovičan sa linije za slobodna bacanja crveno-belih na meču.
Saša Pavlić Koky
26. minut - Crveno-beli nemaju odgovor na sjajnu igru Vladimira Golubovića devetim poenom Zvezde na -7 napada domaće ekipe naterale su Radonjića da zatraži novi tajm-aut. 24. minut - Drugi faul nad Tompsonom, a treći timski napravili su francuski košarkaši drugi put izgubila loptu u ovoj četvrtini, da uzvrati trojkom.
Saša Pavlić Koky
21. minut
Strazbur je otvorio treću deonicu serijom od 4:0 pogodio jedno od dva slobodna bacanja. 20:00 - U Areni je prisutno 14.300 gledalaca. KRAJ PRVOG POLUVREMENA
20. minut - Skorcanitis je sjajnim rolingom povisio na +12 postavio konačan rezultat prvog poluvremena na 43:32.
19. minut - Polako se druga četvrtina bliži kraju, a Strazbur je nekako uspeo trojkom Dejan Radonjić zatražio tajm-aut kako bi spremio svoj tim za finiš druge deonice.
17. minut - Na dva i po minuta do kraja prvog poluvremena, trener Strazbura tražio je tajm-aut, a vođstvo Crvene zvezde povisio je na +9 Stefan Jović šutem za tri poena.
Saša Pavlić Koky
crveno-beli drže kontrolu, jer su uz polovična bacanja Simonovića došli do prednosti od 34:26. 15. minut - I Marko Gudurić se na svom Evroligaškom debiju a Cirbes ide na zasluženi odmor.
13. minut - Zvezda drži kontrolu, najviše zahvaljući sjajnom Cirbesu čajno brani "pick and roll" igru. 11. minut Maika Cirbesa, njegovim 10. na utakmici i prešli u prvo vođstvo. Jović je povisio na 23:20 KRAJ PRVE ČETVRTINE
10. minut - U završnici prve četvrtine proradio je i Rajan Tompson, dodao Cirbes još jedan koš i smanjio rezultat na poen prednosti za francusku ekipu. 20:19 za Strazbur. Bivši košarkaš Partizana, Leo Vesterman,
8. minut - Cirbes je upisao prve poene na utakmici Rodrig Bobua je pogodio treću trojku na meču i povisio na 15:10. 6. minut - Tajm-aut Dejana Radonjića Cirbes je zamenio Skorcanitisa, a Jović Lazića. 4. minut - Mekel je bio precizan sa linije slobodnih bacanja oba puta šutem sa distance. 3. minut za 5:2.
Saša Pavlić Koky
1. minut - Prvi napad na meči imala je francuska ekipa, a Kajl Vims je doneo prve poene Strazburu
Skorcanitis je u prvom napadu izgubio loptu, a Mitrović napravio prinudan faul. 19:00 - Sve je spremno za duel!
18:58 - : Mekel, Tompson, Lazić, Mitrović i Skorcanitis Za Strazbur izlazi sledeći sastav: 18:55 - Vensan Kole i Dejan Radonjić su spremni da izvedu svoje timove na parket i započnu duel prvog kola ovogodišnje Evrolige u Beogradu.
18:34 Branko Lazić, motivisao Delije da dođu u Arenu i podrže svoje miljenike.
18: 27 Centar terena je promenjen
18:20 Evroligi započeli su Karšijaka i Barselona

I feel Devotion #Kafkaf #Euroleague

A video posted by Barışcan Noyan (@bcannoyan) on

18:15 Ovako izgledaju "dežurni krivci" u crveno-beloj koži.
18:07 Francuske za večerašnji meč
18:03 Počelo je zagrevanje u Areni 17:55 kvota na pobedu šampiona Srbije 1.33, dok je za Francuze 3.40!
17:48
17:35

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.