ŠĆEPANOVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Moramo mnogo da radimo! Vidi se ko koliko može!
Foto: Starsport©

košarka

ŠĆEPANOVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Moramo mnogo da radimo! Vidi se ko koliko može!

Za trenera Partizana, trenutna situacija u timu je očekivana, ali on smatra da najbolje tek treba da izađe iz njegove ekipe

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović smatra da je poraz od Mornara pokazao na čemu njegova ekipa i on trebaju da rade do početka nove sezone.

Partizan je juče u Hali sprotova ,,Ranko Žeravica“ doživeo prvi poraz na pripremama za predstojeću sezonu i to od rivala iz ABA lige – ekipe Mornara.

– Svakako da je ovo bila utakmica protiv najkvalitetnijeg protivnika do sada. Ovo je ekipa koja po trenutnom rosteru pretenduje za sam vrh ABA lige. Veliki budžet imaju i veliki broj kvalitetnih igrača. Fenomenalna jedna provera za nas u ovom periodu, gde smo dobili jednu realnu sliku kluba i tima. Po meni nije zabrinjavajuć taj poraz koji smo doživeli na kraju. Jednostavno, video sam mnogo stvari na kojima trebamo da radimo i radićemo – smatra Šćepanović.

Za trenera Partizana, trenutna situacija u timu je očekivana, ali on smatra da najbolje tek treba da izađe iz njegove ekipe.

– Mi smo ekipa koja treba da se bori i boriće se sigurno i dobro je što se u pripremnom periodu vide neke stvari, vide igrači, ko, šta i koliko može. Ovo do sad je manje-više očekivano, ali u svakom slučaju ovakvi porazi moraju da daju neki učinak sa druge strane. I igrači vide šta mogu i koliko mogu i njima postaje jasno na čemu treba da rade narednih dana, tako da mi je pre svega jasna slika šta treba raditi u narednom periodu i mislim da ima još dovoljno vremena da se spremimo. Ne bih ulazio u povrede i te stvari. Kako svima, tako i nama. Ništa se ne postiže preko noći i mislim da smo na dobrom putu i pored ovog poraza, ali treba još mnogo da se radi. Ekipa ima veliki potencijal, ali kroz treninge ćemo dobiti ono što želimo – ističe trener Partizana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.