ZVEZDA NE PUTUJE U MOSKVU: Koronavirus već sada otkazuje utakmice! Šta li će biti kad počne sezona?!
Foto: KK Crvena zvezda

otkazuje se gomeljski kup

ZVEZDA NE PUTUJE U MOSKVU: Koronavirus već sada otkazuje utakmice! Šta li će biti kad počne sezona?!

Tradicionalni turnir pred svaku sezonu, ove godine se neće održati

Objavljeno:

Crvena zvezda nije završila učešće na Gloria kupu u Turskoj, a sada izgleda neće putovati ni u Moskvu. Gomeljski kup, na kome je trebao da učestvuje i srpski evroligaš, biće otkazan.

Informacija za sada nije potvrđena, ali, kako javlja "Sportski žurnal", zbog celokupne situacije sa koronavirusom i slučajevima zaraženih igrača u timovima koji je trebalo da učestvuju, nema druge nego da se otkaže čitav događaj.

Najpre je Panatinaikos otkazao učešće, pa su organizatori našli Uniks kao zamenu. Međutim, i klub iz Kazanja je morao da se povuče jer je nekoliko njegovih igrača zaraženo, a isti slučaj je i sa Lokomotivom Kubanj koja je takođe trebalo da učestvuje.

Tako su crveno-beli ostali bez meča protiv CSKA 17. septembra, ali i najmanje još jedne pripremne utakmice za novu sezonu.

Podsećamo da je Zvezda prošle nedelje učestvovala na prijateljskom "Gloria kupu" koji nije ni završen, pošto je finale baš između Zvezde i Efesa otkazano nakon što je u ekipi Galatasaraja u petak otkriven zaraženi igrač, da bi se kasnije ispostavilo da i u Efesu ima pozitivnih na testovima na koronu.

Ono što ipak najviše zabrinjava, jeste kada već sada u pripremnim mečevima ima toliko slučajeva zaraženih igrača, pravo je pitanje šta će se dešavati kad počne sezona i da li će uopšte početi prema planu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.