KAKVA VEST ZA GROBARE! Paritzanova odluka koja će razgaliti sve navijače crno-belih!
Foto: Emilija Jovanović

povratak

KAKVA VEST ZA GROBARE! Paritzanova odluka koja će razgaliti sve navijače crno-belih!

Vraćaju se na staze stare slave

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan bi sledeće sezone mogao da igra svoje utakmice u legendarnoj dvorani "Ranko Žeravica", prenosi "Sportski žurnal".

Mesto koje je opevano u navijačkim pesmama i gde su se navijači Partizana toliko puta radovali će biti ponovo dvorana u kojoj će crno-beli dočekivati svoje rivale.

Vlado Šćepanovi će je prvu prozivku održao upravo u nekadašnjoj Hali sportova, koja sada nosi ime po leegendarnom srpskom treneru Ranku Žeravici.

Da zbog zauzetosti Štark arene, koja je ponovo bila pretvorena u kovid bolincu, Partizan i dalje trenira u Hali, da je će sve prijateljske utakmice odigrati baš tu.

A, kako nezvanično saznajemo, u Humskoj postoji ideja i da crno-beli ne menjaju mesto prebivališta ni kada sezona počne. Već da svoje utakmice u ABA ligi, pa i Evrokupu, igraju u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Kad je regionalno takmičenje u pitanju, Hala ispunjava uslove. Podsećamo, tu Mega Bemaks igra svoje mečeve, a igrao je i Dinamik, dok je bio član Druge ABA lige.

Osim toga, Hala je bila domaćin i drugih međunarodnih utakmica, recimo ženske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Kada je Evrokup u pitanju, postoje određene dileme. Uglavnom vezane za tehničke mogućnosti, ali to nisu nerešivi problemi.

Ova ideja crno-belih je skroz na mestu, posebno jer, makar u prvom delu sezone, publike neće biti na tribinama, pa kapacitet dvorane ne bi trebalo da bude uslov koji se mora ispuniti.

Sve i da se Štark arena oslobodi, igračima bi sigurno bilo mnogo lakše da igraju pred četiri hiljade praznih stolica, nego pred 20.000. O finanansijskoj uštedi da i ne govorimo. Pa i činjenici da celo leto treniraju u Hali sportova.

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.