BAKSI IZBEGLI ČIŠĆENJE, ALI SU OSTALI BEZ JANISA: Adetokumbo se povredio! Dejvis i Lebron zagrejali mašinu!
Foto: EPA/Erik S Lesser

NBA, plej-of

BAKSI IZBEGLI ČIŠĆENJE, ALI SU OSTALI BEZ JANISA: Adetokumbo se povredio! Dejvis i Lebron zagrejali mašinu!

Baksi će igrati barem još jedan meč, a videćemo da li će u njemu igrati MVP lige

Objavljeno:

Milvoki se spasio čišćenja u polufinalu Istočne konferencije i uspeo da produži seriju protiv Majamija na makar još jednu utakmicu. Baksi su uspeli posle produžetka da dođu do pobede 118:115 i smanje u seriji na 3-1.

Presudila je trojka Krisa Midltona u poslednjim trenucima utakmice, koji je odlično odmenio Janisa Adetokumba koji se povredio.

Milvoki je u velikom problemu i sa strepnjom će se čekati vesti oko situacije s Janisovom povredom pošto je u drugoj četvrtini zaradio povredu zgloba i proveo samo 11 minuta u igri.

Ipak, Mildton je bio sjajan i postigao 36 poena i osam asistencija i isto toliko skokova. Adetokumbo je dominirao za vreme za koje je igrao sa 19 poena. Odlično veče imao je i Erik Bledso sa 14 poena, 10 skokova i 6 asistencija.

U redovima Hita najefikasniji je bio Bam Adebajo sa 26 poena, 12 skokova i 8 asistencija, a najbolje ga je pratio Dankan Robinson sa 20 poena. Džej Krauder je dodao 18, dok su po 17 ubacili Džimi Batler i Goran Dragić koji je imao i 8 asistencija.

Lejkersi su izjednačili u seriji protiv Hjustona na 1-1 pobedom 117:109.

Posle loše odigranog prvog meča u seriji ovog puta su Lebron Džejms i Entoni Dejvis zaigrali na najvišem nivou. "Obrva" je bio dominantan sa 34 poena, 10 skokova i četiri asistencije. Lebron je ubacio 28 poena uz 11 skokova i samo asistencija mu je nedostajala za tripl-dabl.

Na drugoj strani nešto slabiji učinak Hardena nego u prvom meču - 27 poena i sedam asistencija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.