ESPRESO SAZNAJE: Partizan podnosi tužbu protiv Svetlane Srećkov i Jovana Brstine!
Foto: Filip Plavčić

ekskluzivno

ESPRESO SAZNAJE: Partizan podnosi tužbu protiv Svetlane Srećkov i Jovana Brstine!

Crno-beli negiraju sve što je navela navodna devojka Majkla Odža

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan sprema tužbu protiv, navodne devojke Majkla Odža, Svetlane Srećkov i navodnog menadžera koji je zastupao nekadašnjeg igrača Crvene zvezde - Jovana Brstinu.

Partizan se odlučio za ovakvav potez nakon što je Svetlane Srećkov izašla u javnost sa informacijama da je Odžo bio kontaktiran od strane Partizana čak tri puta i da su crno-beli vršili pritisak na Nigerijca, uprkos činjenici da su znali njegovo zdravstveno stanje.

Kako Espreso saznaje, Partizan negira ovakve reči i ističe da je reč o velikoj neistini i pokušaju klevete. Pored toga što će tužiti navodnu devojku Odža, Partizan će na sud i sa čovekom koji se predstavlja Odžov menadžer Jovan Brstina.

- Počeo je sa Partizanom da trenira u ponedeljak, 3. avgusta, nije mi bilo jasno zašto, i kako su mogli da ga puste da trenira sa takvim lekarskim nalazima koje su sigurno videli. Oni su mu ponudili... Dali mesto gde da trenira, jer su imali tu salu na stadionu. Ne znam ko je bio taj prijatelj sa kojim se dogovarao, mogla bih da kažem ako budem imala pristup telefonu jer mogu da prepoznam broj, slušala sam preko spikerfona pričali su na engleskom i to vrlo često u tim danima. To je bio neki agent koji je hteo da ga odvuče od Toda, njegovog menadžera, on mu je obećavao taj klub, ne znam koliko timova je spominjao, jedino što znam da mu je stalno pričao. Zadnje što mi je rekao da treba da ga zove Ostoja Mijailović i još jedan igrač bi bio sa njim, i da bi želeo da budem tu kada ga budu zvali. - rekla je Svetlana Srećkov u razgovoru za "Blic".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.