Robinson: Kada igraš pred Grobarima moraš da budeš oduševljen! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

jedva čeka pionir

Robinson: Kada igraš pred Grobarima moraš da budeš oduševljen! (FOTO) (VIDEO)

Pojačanje crno-belih ne može da dočeka da zaigra pred navijačima kluba iz Humske
Objavljeno:

Jedan od dvojice Amerikanaca koji će naredne sezone igrati za Partizan jeste nekadašnji košarkaš Olimpije, Frenk Robinson, koji je već upoznat sa ambijentom Pionira.

Upravo to je nešto što predstavlja glavnu temu kada Robinson priča o crno-belima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Jedna od mojih prvih utakmica kao 'rukija' u evropskoj košarci bila je protiv Partizana u Jadranskoj ligi. Sećam se da sam gledao u publiku i bio oduševljen kako su navijači fanatični. Pomislio sam kako mrzim kada moram da igram i protiv protivnika i sjajne publike... Sada kada imam priliku da igram za njih – oduševljen sam. Klub ima sjajnu istoriju i ima naviku da pobeđuje, a to je ono o čemu svaki košarkaš sanja - počeo je razgovor Frenk Robinsom za "Eurobasket".

Iskusni košarkaš je imao ponudu iz Južne Koreje, ali... - Svi koji su igrali u Srbiji su mi rekli samo lepe stvari o ovoj zemlji", kazao je on i dodao da jedva čeka da upozna nove saigrače. U Partizan stiže iz druge Turske lige. Odigrao je samo šest utakmica za Istanbul DSI, i prosečno beležio i više od 15 poena po meču, a objašnjava zbog čega je to tako bilo. - U Tursku sam došao u februaru jer samo u avgustu 2015. godine povredio koleno igrajući u Južnoj Koreji. Klub u Istanbulu je već bio u problemima, kako na terenu, tako i finansijski. S obzirom na to da sam izlazio iz povrede osetio sam da je bolje da ne rizikujem mnogo zbog ekipe kojoj nije stalo da pobedi koliko i meni - kazao je Robinson.

Već ste mogli da čitate o tome da je tokom karijere dobio pohvale i od legendarnog Kobija Brajanta.

- On je sedeo u prvim redovima, a moje najlepše sećanje na to v3če je kada sam uspeo da uhvatim loptu pred njim, potom napravio dribling i pogodio trojku za pobedu. Imenovan sam za MVP-a i stvarno sam fenomenalno odigrao tada - rekao je Robinson.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.