BOGDAN SREDIO PARTIZANU POJAČANJE: Prve reči novog igrača crno-belih - Bogdanović i Divac su glavna tema!
Erik Mika, Foto: Pritnskrin

utisci po dolasku

BOGDAN SREDIO PARTIZANU POJAČANJE: Prve reči novog igrača crno-belih - Bogdanović i Divac su glavna tema!

- Dopisivali smo se. Vratio se ovde, na odomoru je. Videćemo se što pre - istakao je Mika.

Objavljeno:

Novi centar Partizana Erik Mika je u razovoru za klupsku televiziju otkrio kako je stigao u Partizan, a dotakao se i uloge Bogdana Bogdanovića u njegovom transferu.

Mika je do nedavno bio član Sakramento Kingsa, tako da je bio upoznat sa likom i delom Vlade Divca, koji je pre 30 godina bio član Partizana.

- To je superkul. Vlade je legenda u Americi. Imao je odličnu karijeru u NBA. Mogu samo da zamislim šta je sve uradio ovde, za navijače, za grad, za zemlju. Kada sam tek stigao ovde, malo su mi pokazali grad, pa su me odveli na fudbalski stadion. Pokazali su mi trofejnu sali. On je bio na svakoj slici iz tog vremena, od pre 30 godina. Znam da je imao veliki uticaj na istoriju ovog kluba, koji je toliko jak da se oseća i danas.

Bogdan Bogdanović je imao veoma važnu ulogu u transferu Mike u Partizan.

- Bio je uzbuđen. Od njega sam prvobitno čuo kada je klub pokazao želju da me dovede, pre oko mesec i po dana, dok su još bili u "mehuru". Pitao me je u poruci da li sam možda zainteresovan. Tada još nisam bio, jer sam čekao dali će biti NBA kampa i šta će se dešavati u Americi. Onda ste me tražili ponovo, kada je tajming bio mnogo bolji. Pisao sam Bogiju čim sam potpisao, dok još nije javno objavljeno. Pitao me je da li je to stvarno, a onda mi je tražio broj mobilnog, pošto smo se dopisivali na Instagramu. Dopisivali smo se. Vratio se ovde, na odomoru je. Videćemo se što pre - istakao je Mika.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.