GLAVNI FAVORITI ZA TITULU GLASALI DA SE PREKINE NBA SEZONA: Nove informacije stižu iz SAD - mnogi igrači pobesneli!
Duel Lebrona i Kavaija, Foto: AP

NASTAVLJA SE BORBA ZA SOCIJALNU PRAVDU

GLAVNI FAVORITI ZA TITULU GLASALI DA SE PREKINE NBA SEZONA: Nove informacije stižu iz SAD - mnogi igrači pobesneli!

Los Anđeles Lejkersi i njihovi gradski rivali Klipersi bili su jedine dve ekipe koje žele da se sezone pod hitno prekine posle brutalnog policijskog iživljavanja nad

Objavljeno:

Nastavak NBA lige je više nego upitan posle najnovijih događaja. Sada se pojavila i nova vest koja to potvrđuje - dve možda i najbolje ekipe lige Los Anđeles Lejkersi i gradski rival Klipersi prethodne noći glasali su protiv nastavka sezone i napustili sastanak igrača.

Svi ostali su glasali da se prvenstvo nastavi.

Čekamo dalji razvoj situacije...

A post shared by Edin Enciklopedija (@edinenciklopedija) on

U toku se očekuju zvanične informacije, nakon sastanka vlasnika i čelnika lige.

Istim povodom oglasio se i krilni centar Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin, ekipe koja zbog povreda ove sezone nije ni dospela do Diznilenda.

- Zašto sport može da čeka? Zato što je sport? I to je samo posao, kao mnogi drugi poslovi na svetu. Ako je to slučaj treba li direktor Youtube-a da bojkotuje abecedu? Direktor Epla da bojkotuje kompaniju? Da li je ovo zato što se igrači mešaju tamo gde ne treba? Sportisti treba da prestanu da rade, ali niko drugi na svetu da ne prestaje je za mene glupost. Zašto zaustavljati najveću platformu za socijalnu pravdu? - između ostalog je napisao Grin.

Ranjavanje Džejkoba Blejka u Viskonsinu, kojeg je policajac upucao sedam puta u leđa, podiglo je SAD na noge, pa se čeka da se vidi kakva će biti celokupna odluka. Čini se, bar za sada, da neće biti nimalo dobra..

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.