PRIČALO SE DA JE PARTIZAN PRED BANKROTOM: Ostoja Mijailović razjasnio sve oko novčane situacije u klubu!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

DOK TRAJU PRIPREME, PREDSEDNIK TVRDI

PRIČALO SE DA JE PARTIZAN PRED BANKROTOM: Ostoja Mijailović razjasnio sve oko novčane situacije u klubu!

Po rečima Mijailovića u Partizanu se vode još dva ili tri postupka gde je došlo do neslaganja u finansijskim obavezama

Objavljeno:

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, rekao je da ovaj klub ima stabilnu finansijsku situaciju.

Prethodnih dana se dosta govorilo o navodno teškoj finansijskoj situaciji u Partizanu, te je Mijailović za zvaničnu televiziju kluba rekao kako je to neistina.

- Šta znači bankrot? Kome to Partizan danas duguje? Partizan je isplatio igračima plate za dve sezone unazad i isplatio je celokupan menadžment. To se u poslednjih deset godina nikada nije desilo. Kako se dug od sedam miliona gomilao u klubu? Tako što je prenosio po tri-četiri ili pet plata, igračima nije isplaćivao i onda je kroz razno razne pregovore pokušavao da izađe iz situacija. U jednom trenutku, kada sam došao u Partizan, bilo je sedam-osam postupaka - istakao je predsednik Partizana.

Po rečima Mijailovića u Partizanu se vode još dva ili tri postupka.

- U ovom trenutku, i to nije nikakva tajna, imam 2-3 postupka gde je došlo do neslaganja u finansijskim obavezama, i gde mi nismo hteli da prihvatimo neke obaveze koje nisu pripadale Partizanu. Svako misli da treba da zaštiti igrača i agenciju, a klubove ne štiti niko. Ja mislim da je sredina negde na pola. Mi nismo u teškoj situaciji, ali kako da vam kažem, treba čovek da bude malo i realan. Veliko je pitanje kakva će sezona biti, da li će se igrati pred publikom i koliko ćemo gubitak pretrpeti zbog toga - istakao je prvi čovek košarkaškog kluba Partizan.

Partizan se trenutno nalazi na pripremama u Vrnjačkoj Banji, a uskoro ga očekuju i pripremne utakmice. Nova sezona kreće početkom oktobra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.