JOKIĆ PRED ELIMINACIJOM! Marej i Mičel ubacili 101, Srbin bio odličan, ali Juti je potrebna još 1 pobeda! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: EPA/Erik S Lesser

NBA LIGA

JOKIĆ PRED ELIMINACIJOM! Marej i Mičel ubacili 101, Srbin bio odličan, ali Juti je potrebna još 1 pobeda! (VIDEO)

Meč je bolje počeo Denver koji je vodio sve do sredine treće četvrtine kada je Juta preuzela vođstvo i podigla ga na čak 11 poena početkom poslednjeg dela

Objavljeno: 07:56h

Juta Džez je na krilma Donovana Mičela pobedila Denver Nagetse sa 129:127 u četvrtoj utakmici plejofa. Mičel je postigao 51 poen, a Džamal Marej 50.

U poslednji minut meča Juta je ušla sa poenom prednosti, a onda je trojka Donovana Mičela donela Džezerima prednost koju Denver nije mogao da uhvati do kraja.

Meč je bolje počeo Denver koji je vodio sve do sredine treće četvrtine kada je Juta preuzela vođstvo i podigla ga na čak 11 poena početkom poslednjeg dela.

Denver se vratio na pola koša prednosti za Jutu pet minuta pre kraja, ali je u daljem toku uspevao samo da sustiže prednost.

Najbolji igrač bio je ponovo Donovan Mičel sa 51 poenom i sedam asistencija, a pratili su ga Konli sa 26 poena i Klarkson sa 24, kao i Rudi Gober sa 17 poena i 11 skokova.

Kod Denvera je dominirao Džamal Marej sa 50 poena, 11 skokova i sedam asistencija, dok je Nikola Jokić postigao 29 uz sedam skokova i šest asistencija.

Juta je povela sa 3:1 u seriji i nedostaje im jedna pobeda za prolaz u polufinale Zapada, a prva prilika je u utorak uveče (sreda pola sata posle ponoći po srednjoevropskom vremenu).

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.