Evroliga se vratila u Srbiju: Zvezda čeka Strazbur u grotlu Arene!

CRVENO-BELI OČEKUJU POMOĆ NAVIJAČA

Evroliga se vratila u Srbiju: Zvezda čeka Strazbur u grotlu Arene!

Trener Dejan Radonjić ima mnogo kadrovskih problema sa povređenim igračima, a na startu elitnog takmičenja neće moći da računa na Dangubića i Tejića
Objavljeno:

Čekanju navijača Crvene zvezde je došao kraj! Njihov voljeni klub igra od 19 časova svoj premijerni meč u novoj sezoni Evrolige, a protivnik je Strazbur. Šampion Srbije i ABA lige započinje svoje treće uzastopno učešće u elitnom klupskom takmičenju protiv na papiru najslabije ekipe u grupi. Zbog toga svi očekuju trijumf srpskog tima, naročito što igra pred svojim navijačima. Košarkaši Zvezde završili u policiji: Radonjić u problemu pred Strazbur! (VIDEO)

Na to se i dan uoči meča osvrnuo i Dejan Radonjić koji smatra da će upravo navijači biti ti koji bi trebalo da prevagnu i pomognu njegovim iazbranicima da odmah na startu ostvare važan trijumf koji je neophodan već sada ukoliko razmišljaju o plasmanu u Top 16 fazu. Crveno-beli su desetkovani povredama i to je ono što zadaje glavobolje crnogorskom stručnjaku, ali i unosi nemir među navijače. Na Nemanju Dangubića i Marka Tejića neće moći da računa i to je veliki hendikep.
Naročito ako se ima u vidu da su i same pripreme pratile mnogobrojne povrede, tako da Radonjić gotovo ni na jednom treningu nije mogao da sakupi sve igrače. Zvezda se nalazi u "grupi smrti" u kojoj pored nje i ekipe iz Francuske igraju još prvak Evrope Real Madrid, Fenerbahče, Himki i Bajern Minhen.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.