MILVOKI SLAVIO, LEJKERSI VRATILI PORTLANDU... Povredio se Demijan Lilard! (VIDEO)
Demijan Lilard, Foto: Profimedia

NBA PLEJ-OF

MILVOKI SLAVIO, LEJKERSI VRATILI PORTLANDU... Povredio se Demijan Lilard! (VIDEO)

Interesantno i turbulentno veče u najjačoj ligi sveta obeležila je povreda kažiprsta velikog Lilarda, ali i poraz moćnih Lebronovih Lejkersa

Objavljeno: 08:41h

Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Orlando sa 111:96 u drugom meču prve runde plej-of serije i tako izjednačili ukupan rezultat na 1:1, isto su uradili i Lejkersi koji su savladali Portland 111:88

Nakon poraza u prvom meču plej-ofa protiv Medžika, Milvoki je slavio u drugom uz sjajnu partiju Janisa Adetokumba koji je postigao 28 poena, a na to dodao čak 20 skokova.

Milvoki je ceo posao odradio tokom prvog poluvremena jer su nakon dve odlične četvrtine već imali velikih 21 poen razlike te je bilo jasno da će "domaćin" čitave plej-of serije, ekipa Orlanda teško da se vrati.

Nije Medžiku pomogao na sjajni Nikola Vučević koji je imao dabl-dabl sa 32 poena i 10 skokova. Ne treba zaboraviti prošlu sezonu i prvu pobedu Orlanda protiv Toronto Reptorsa, koji su kasnije postali šampioni. Videćemo da li će i ove godine ista ekipa "odrediti" prvaka NBA lige.

U drugom meču večeri viđeno je još jedno izjednačenje u seriji, Lejkersi su i više nego ubedljivo vratili Portlandu za poraz od pre dva dana.

Nije bilo potrebe da Lebron Džejms toliko forsira pa je proveo svega nešto više od 20 minuta na parketu uz 10 poena, dok je Antoni Dejvis odradio veliki deo posla uz 31 poen.

Na poluvremenu je bilo jasno da Trejblejzersi moraju da traže šansu na narednon duelu jer je posle 24 minuta bilo 17 razlike, u jednom momentu bilo je čak 33 za Lejkerse, ali je Portland uspeo da smanji.

Istakao se Lilard, koji je ubacio 18 poena, što je svakako ispod njegovog proseka, što nije ni čudo. Posle čuda koja je činio od dolaska u Orlando, a naročito u mečevima koji su odlučivali ko će u plej-of, na momente se činilo da ga i svih pet igrača rivala na parketu čuvaju. Na kraju ga je zaustavio - sopstveni kažiprst leve ruke.

On se povredio tokom ovog trijumfa, tako da se svi u Trejlblejzersima nadaju da će sve sa prstom biti u redu u što kraćem roku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.