Ben blizu velikog jubileja u Zvezdi!
El Fardu Ben, Foto: Starsport©

VERNI RATNIK

Ben blizu velikog jubileja u Zvezdi!

Najbolji strelac Zvezde u prošloj sezoni istakao je da mu promena pozicije na terenu ne predstavlja nikakav problem

Objavljeno: 17:28h

Fudbaler Crvene Zvezde El Fardu Ben rekao je da je zadovoljan zbog ostvarene još jedne pobede u domaćem prvenstvu, ali je istakao da se nada da će crveno-beli tako nastaviti i u Evropi.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče ekipu Spartaka sa 3:2, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

- Kada promašite penal sigurno da nije lako, posebno na 0:0... Jučerašnja utakmica je zaista bila 'luda' za mene jer sam promašio penal, postigao dva gola i skrivio sam penal. Veoma zanimljiva utakmica - rekao je Ben za klupski sajt.

Najbolji strelac Zvezde u prošloj sezoni istakao je da mu promena pozicije na terenu ne predstavlja nikakav problem.

- Gde god me trener postavi na terenu trudim se da pomognem ekipi. Juče sam bio špic i to mi je naravno mnogo lakše, jer sam bliži golu, imam mnogo više prilika da postignem pogodak i ne trčim mnogo kao kada igram na poziciji krila. Ipak, ako trener odluči da ću igrati po strani takodje ću biti srećan - naveo je Ben.

Ben je rekao i da povreda koja ga je mučila krajem prošle sezone iza njega i da u potpunosti spreman za prve evropske mečeve.

- Za sada igramo dobro, postižemo dosta golova. Voleli bismo da ne primimo nijedan pogodak, ali i to je fudbal. Za sad tim izgleda dobro i nadam se da ćemo u Evropi nastaviti isto tako, to nam je jako važno - rekao je on.

Momak poreklom sa Komorskih ostrva u crveno-belom dresu u listu strelaca upisao se 49 puta, a jubilarni 50. gol očekuje već na sledećoj utakmici.

- U svakoj utakmici pokušavam da postignem timu, to mi je na pameti. Kada god dodje gol biće dobro. Pedeseti gol je zaista neverovatna brojka za mene, posebno u ovako velikom klubu. To znači da ću ući u istoriju tima i to će biti jako lepo za mene jer sam ovde gotovo tri godine i to je veliko dostignuće - rekao je Ben.

Crvena Zvezda će u utorak dočekati ekipu Evrope na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.