Zakrvili Lilard i Džordž, a onda im se porokale sestra i žena: Srpkinji poručili da je ku**a, a tek njen odgovor...
Rajićka i Džordž, Foto: Printscreen/Instagram/AP

NBA RIJALITI!

Zakrvili Lilard i Džordž, a onda im se porokale sestra i žena: Srpkinji poručili da je ku**a, a tek njen odgovor...

Mnogo ružnih reči, gestova i nekulture u najjačoj ligi sveta

Objavljeno: 16:16h

Tema o kojoj bruje cele košarkaške SAD.

Igrali su Portland i Klipersi, čije su prve zvezde Demijan Lilard, odnosno Pol Džordž. Džordž i Patrik Beverli inače nisu igrali na ovom meču... Videćete, to je posle bitno za priču...

Lilard je u finišu neočekivano promašio dva slobodna bacanja za vođstvo, potom i šut za tri poena, što je njegovu ekipu dovelo do poraza - a mnogo pažnje je izazvalo ružno ponašanje igrača na klupi tima iz Los Anđelesa.

Beverli, poznat po večitim čarkama sa protivnicima, i Džordž, slavili su promašaje asa Trejlblejzersa. To je baš naljutilo Lilarda:

- Čuo sam ja njih kako dobacuju još posle prvog promašenog bacanja. Ali, uopšte ne sumnjam da još pamte šta sam im ranije radio. Pitate me za Beverlija, čoveka koga sam već poslao kući potezom na kraju utakmice. A Pola Džordža sam (dok je igrao u Oklahomi) prošle sezone poslao kući, baš ja, i to u plej-ofu. Tako da... Znaju oni - rekao je Lilard.

Onda se na Tviter nalogu Bleacher reporta baš zakuvalo.

Džordž mu je odgovorio sa "A ti ove godine ideš kući", uz šta je stavio "smajli" i reč "Poštovanje", Lilard ga je podsetio na odlaske iz Indijane, a onda i iz ekipe Tandera (željan da konačno nešto osvoji, što sada može u tandemu sa Kavajem Lenardom).

A, onda su se u sve umešale i supruga Pola Džordža Danijela Rajić, kao i Lilardova sestra Lanae.

Prvo se javila Lanae:

- Samo što sam izašla iz teretane, ali moram da kažem da to sr*** sa Polom Džordžom i Patrikom Beverlijem treba da ode... Jer, uh... Svi znaju kakav mi je 'jezik', šta sve mogu da kažem, ali... cr**o, ti si rešio da na Instagramu nešto pričaš? Pa, striptizeti si napravio dete, pa oženio tu ku*ku... Pogledaj joj usne, pogledaj joj lice. Nemoj ništa više da pričaš, jer ću biti vrlo lična, a onda me ništa neće zaustaviti - istakla je Lanae u snimku koji je pred vama.

Srpkinja, koju američki mediji nazivaju srpskom Kim Kardašijan, odmah je odgovorila. Kratko i jasno.

- Neka mi neko dovede ovu kravu! - a sve je začinila komentarom upućenoj Lanaei - "Ku*vo koja mrzi".

Šta kažete na NBA rijaliti program? Podsetite se i nekih fotki Danijele Rajić:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.