ČOVIĆU ODMAH STIGAO OŠTAR ODGOVOR IZ PARTIZANA: Zašto se 17 godina zataškava uloga Ćokija u atentatu na Đinđića?
Čović i Vuletić, Foto: Starsport©

REAKCIJA IZ HUMSKE

ČOVIĆU ODMAH STIGAO OŠTAR ODGOVOR IZ PARTIZANA: Zašto se 17 godina zataškava uloga Ćokija u atentatu na Đinđića?

- Međutim, ovaj savremeni nekrofilski um izvodi zaključak da se "zataškava gde je preminuo Odžo" imputirajući da se to desilo na stadionu Partizana, u svojini JSD PARTIZAN - piše u saopštenju

Objavljeno: 14:31h

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je na Pinku gde je indirektno izneo optužbe kako je pokušano da bude zataškano gde je tragično preminuli Majkl Odžo izdahnuo.

Na to je odmah stigao odgovor iz JSD Partizana.

- Čitajući današnje nekrofilsko saopštenje još jednog u nizu Zvezdinih doktora, uviđa se ta neodoljiva potreba da se uzročno-posledične veze izvode baš onako kako su to činili primitivni narodi: kada bi neko bio usmrćen lukom i strelom, primitivni um je tvrdio da je ubijeni smrt našao od strele, a ne od strelca. Međutim, ovaj savremeni nekrofilski um izvodi zaključak da se "zataškava gde je preminuo Odžo" imputirajući da se to desilo na stadionu Partizana, u svojini JSD PARTIZAN. Tako on lamentira nad preminulim telom baš kao sto je lamentirao nad preminulim KKCZV cije je pokojno ime uzeo i nadenuo ga svom privatnom projektu KK CZV BEOGRAD DIVA ILR (niz je nesaglediv). Međutim, pravo pitanje je, kako to svojevrememo "Laufer javlja", zašto se već 17 godina zataškava uloga izvesnog "Ćokija" u atentatu na premijera Srbije, a već 15 godina njegova uloga u ogromnoj pljački novca namenjenog Kosovu i Metohiji? Zašto bi se to krilo ako stvarno niko nije želeo da dođe do ovoga? - napisao je član Upravnog odbora JSD Partizan profesor Vladimir Vuletić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.