Bivši igrač Partizana po drugi put oteran iz istog kluba: Umesto njega stigao košarkaš Crvene zvezde!
Foto: Beta/Branislav Božić

neverovatno

Bivši igrač Partizana po drugi put oteran iz istog kluba: Umesto njega stigao košarkaš Crvene zvezde!

- Gagić nije fizički spreman da podnese treninge maksimalnog opterećenja i ne može biti spreman za prve utakmice, te smo se odluči na sporazumni prekid saradnje - piše u saopštenju Igokee.

Objavljeno:

Neverovatno šta se dešava Đorđu Gagiću u Igokei...

Klub iz Laktaša je raskinuo ugovor sa bivšim centrom Partizana na kraju sezone, a umesto njega su doveli Dragana Apića iz Lokomotive.

Ipak, mladi centar je dobio ponudu Budućnosti, pa je ekspresno napustio Igokeu. Videvši to čelni ljudi tima iz Republike Srpske su odlučili da vrate Gagića u tim.

Nije mnogo prošlo a ovaj scenario se ponovio po drugi put. Igokea je raskinula ugovor sa Gagićem, a umesto njega je dovela Nikolu Jovanovića na pozajmicu iz Zvezde.

foto: Starsport

- Želimo da vas obavestimo da smo prekinuli saradnju sa Đorđem Gagićem. Razlog je nedovoljna fizička pripremljenosti igrača s kojom je došao na pripreme. Procene naše medicinske ekipe i kondicionih trenera su da Gagić u ovom trenutku nije fizički spreman da podnese treninge maksimalnog opterećenja i ne može biti spreman za prve utakmice, te smo se odluči na sporazumni prekid saradnje - piše u saopštenju Igokee.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.