NISI TI TAKO PAMETAN: Jokić opet pravio šou na pres konferenciji, pa se setio igranja u Srbiji!
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Youtube/Jovo Karanovic

CAR!

NISI TI TAKO PAMETAN: Jokić opet pravio šou na pres konferenciji, pa se setio igranja u Srbiji!

Zato ga i zovu "Joker" (šaljivdžija)

Objavljeno:

Nikola Jokić, najbolji igrač u pobedi Denver Nagetsa nad Oklahoma Sitijem posle produžetka, davao je izjave novinarima onlajn putem posle tog meča, a ni ova pres konferencija nije mogla da prođe bez šale.

- O, Kodi Vajz (Wise - "pametan"), nisi ti tako pametan - nasmejao se Jokić na početku video-konferencije za novinare, a Kodi Vajz je inače portparol Denvera koji je vodio ceo razgovor..

- Nikola, da li si ti to Vajzu rekao da nije 'Vajz'? - nasmejala se Kejti Vindži, reporterka Atltitjud TV-a, a kada je Jokić klimnuo glavom, konferencija je mogla da počne.

Vindži ga je prvo upitala kako mu uspeva da u završnicama napetih utakmica bude istinski vođa na terenu:

- Rekao sam saigračima tada: tim koji ima više energije, ko ima više strasti, taj će da pobedi. Želeo sam da budemo baš takvi. Razlika je na kraju upravo bila u tom pristupu - kaže Jokić.

Sledeće pitanje odnosilo se na rekord karijere mladog Majkla Portera juniora i njegovu saradnju s njim, naročito u vidu asistencija posle MPJ-ovih utrčavanja u reket:

- Majkl Porter junior je velika meta, a i snažan je, kada ga vidite gde treba, sve je lako. Samo treba da nastavi tako, sa ovakvom energijom - istakao je Jokić.

Jokića su američki novinari upitali šta misli o o ovom novom odvijanju utakmica, citirajući pritom prethodnu, duhovitu izjavu trenera Denvera, Majkla Melouna, "da je važno ostvarivati pobede na teškim gostovanjima, pred onakvom publikom":

- Znate, nije meni ovo prvi put. Igrao sam ja u karijeri bez publike, ili sa vrlo malo gledalaca na tribinama, tako da meni ovo i nije baš novo. Meni je ovo maltene normalno. Viđao sam već to - zaključio je Nikola Jokić, podsetivši tako na neke utakmice u Srbiji, s početka karijere.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.