Orlovi odleteli za Rio: Idemo da se pobijemo za medalju! (FOTO)
Foto: Fonet Aleksandar Levajković

Srećno, majstori!

Orlovi odleteli za Rio: Idemo da se pobijemo za medalju! (FOTO)

U našim torbama su uputstva za život, a nadam se da imamo uputstva za rezultat. Obećavam da ćemo se lepo ponašati u putu i da ćemo tamo na pravi način predstavljati svoju zemlju, poručio selektor Đorđević
Objavljeno: 14:06h

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da će ekipa na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru predstavljati zemlju na pravi način, i istakao je da su ambicije tima jako velike.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Hvala Olimpijskom komitetu Srbije što su nas pripremili za put i boravak tamo. U našim torbama su uputstva za život, a nadam se da imamo uputstva za rezultat. Obećavam da ćemo se lepo ponašati u putu i da ćemo tamo na pravi način predstavljati svoju zemlju. Velika nam je čast što predstavljamo Srbiju. Naše ambicije su jako velike. Idemo da se pobijemo za medalju - rekao je Đorđević novinarima na aerodromu pred polazak.

foto: Fonet Aleksandar Levajković

Reprezentacija putuje u Argentinu na poslednji turnir pred Olimpijske igre, na kome će igrati sa Argentinom, Francuskom i Hrvatskom.

Kapiten Miloš Teodosić je kazao da je tim spreman i željan.

foto: Fonet Aleksandar Levajković

- Spremni smo i željni da odigramo svoju najbolju košarku i predstavljamo Srbiju u najboljem svetlu. Mogu da obećam da ćemo igrati svoju najbolju košarku koju možemo, a da li će to biti dovoljno za medalju ili šta već, to ne znam. Želim sreću svim momcima i svima u stručnom štabu - rekao je Teodosić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.