ZVEZDA I DALJE TRAŽI POJAČANJA: Saša Obradović otkrio odakle bi moglo da stigne sledeće i kada!
Foto: Starsport©

opet će izgleda biti stranac

ZVEZDA I DALJE TRAŽI POJAČANJA: Saša Obradović otkrio odakle bi moglo da stigne sledeće i kada!

Kako kaže trener crveno-belih moraće prvo na treninzima da iskristališe situaciju, pa da onda posegne za drugim opcijama

Objavljeno: 12:17h

Crvena zvezda još nije završila sa dovođenjem pojačanja za sledeću sezonu uprkos tome što je završila nekoliko velikih transfera.

Na Mali Kalemegdan su do sada stigli Noko, Lojd, Volden, Hol, Simonović, ali učesnik Evrolige i dalje traga za novim igračima kako bi kompletirao tim.

Crveno-beli će još najmanje jednog stranca, ako je suditi po rečima trenera Saše Obradovića koji je za "Žurnal" rekao da se prate dešavanja na tržištu, ali i da se čeka recimo da se defintivno otkaže igranje Razvojne NBA lige sledeće sezone.

- I dalje pratimo dešavanja na tržištu. Dosta je tu nepoznanica i zbog promena kalendara u Americi. Sada je i pitanje da li će se igrati Razvojna liga, što znači da će veliki broj igrača nagrnuti u Evropu, a to znači i da će biti povoljnije da se angažuju. Već ih ima dosta slobodnih i od prošle godine. U svakom slučaju, želja nam je da kroz treninge malo iskristališemo situaciju, pa da u skladu sa tim istražujemo druge opcije - poručio je Obradović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.