ZBOG ČOVIĆA I LJUBAVI SE VRATIO U ZVEZDU: Voleo bih da u junu budem presrećan!
Foto: Starsport©

po treći put

ZBOG ČOVIĆA I LJUBAVI SE VRATIO U ZVEZDU: Voleo bih da u junu budem presrećan!

- Nije bilo mesta za razmišljanje i srećan sam što sam opet u klubu - rekao je Simonović za „Blic“.

Objavljeno:

Po treći put se vratio u svoju voljenu Crvenu zvezdu sa istim ambicijama kao i u prethodna dva mandata. Marko Simonović je čovek koga Delije obožavaju.

Bivši kapiten i reprezentativac Srbije rekao je šta je presudilo da ponovo dođe na Mali Kalemegdan.

Ljubav prema klubu i uzajamna ljubav koju imam sa navijačima, kao i odličan odnos sa Nebojšom Čovićem, bili su neki od razloga zbog kojih sam odlučio da se vratim. Nije bilo mesta za razmišljanje i srećan sam što sam opet u klubu - rekao je Simonović za „Blic“.

foto: Starsport©

Očekuje nas prilično specifična sezona, koja će, kako stvari stoje, početi bez navijača na tribinama.

Naši navijači su poznati po Evropi po bučnom navijanju i to će nam sigurno nedostajati, međutim naši ciljevi ostaju isti. Hoćemo da uzmemo sva tri trofeja u Srbiji – primarno je biti prvi u ABA ligi, ali tu su i Kup i domaće prvenstvo. Želja je da budemo i konkurentni u Evroligi. iskreno, nije bitno na kraju da li ćemo imati osam, 10 ili 12 pobeda, bitno je samo da budemo najbolji mogući u tom trenutku. Voleo bih da na kraju sezone kada budem govorio za medije kažem da sam presrećan, jer bi to značilo da smo sve osvojili.

Simonović je progovorio o favoritima za titulu.

– Pet ekipa će konkurisati za mesto u plej-ofu. Pored Zvezde biće tu i Partizan, Budućnost, Mornar i Cedevita Olimpija. Naravno uvek postoji mogućnost da i druge ekipe priprete i da se umešaju u borbu za vrh - ističe Simonović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.