MOŽE JEDNA BUKSNA ZA BRATA?! Alen Ajverson usred Beograda tražio od 2 srpska pevača da podele džoint s njim!
Foto: EPA/Srđan Suki

Otkriveno

MOŽE JEDNA BUKSNA ZA BRATA?! Alen Ajverson usred Beograda tražio od 2 srpska pevača da podele džoint s njim!

Do sada nepoznata priča iz vremena kada je Drim tim gostovao u Beogradu 2004. godine

Objavljeno:

Opšte je poznato da brojni NBA košarkaši uživaju u opijatima, a posebno u pušenju marihuane.

Mnogi od njih su javno govorili o tome, a uostalom sada je to i dozvoljeno sportistima u SAD. Međutim, 2004. godine se na to nije gledalo blagonaklono, kao što se i dalje gleda u Srbiji.

Ipak, priču o "duvanju" ne sa NBA asom, već sa legendom i Ol star igračem i to u Beogradu, podelio je reper i muzičar Skaj Vikler, koji je gostujući u podkastu kod Galeba Nikačevića ispričao javnosti anegdotu kada je svojevremeno američka košarkaška reprezentacija gostovala u Srbiji uoči Olimpijskih igara u Atini.

Alen Ajverson u Beogradu
Alen Ajverson u Beogradufoto: EPA/Đorđe Kojadinović

Tada je selekcija SAD igrala pripremni meč protiv Srbije i Crne Gore i NBA asovi su bili smešteni u hotelu Hajat, a tu noć su ih zabavljali Skaj Vikler i Dejan Cukić i po završetku svirke zanimljiva situacija se dogodila sa Alenom Ajversonom.

foto: Damir Dervišagić

- Uveče u Hajatu sam imao svirku i onda je došao Ajverson da se ogrebe za buksnu kad smo završili i krenuli da razmontiramo sve. Ja nisam imao pojma ko je to, a Cukić je isto tada bio tu, izofiraću ga, ali to se desilo... Vidi da je buksna tu, a njemu je „duplo golo” bilo jer znam da voli košarku, a verovatno voli i da dune, i kaže: „Šta? Ništa za starog lava?” - ispričao je kroz osmeh Vikler.

Alen Ajverson je bio MVP NBA lige 2001, učesnik Ol-stara čak 11 puta, dvaput i MVP tog meča, tri puta je bio član idealne petorke najjačeg prvenstva na svetu, četiri puta je bio najbolji NBA košgetrer, a triput najbolji "kradljivac" lige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.