UBILI SU MU BRATA I TO GA JE ZAUVEK PROMENILO: Teška Dženkinsova ispovest - otvorio je dušu kao nikad pre!
Čarls Dženkins, Foto: Starsport©

ispovest

UBILI SU MU BRATA I TO GA JE ZAUVEK PROMENILO: Teška Dženkinsova ispovest - otvorio je dušu kao nikad pre!

- Roditelji su mi pomogli da se oporavim

Objavljeno:

Čarls Dženkins je ovog leta pojačao Olimpijakos, a sada je dao jedan intervju za tamožnju "Gazetu" u kojem je pričao o gubitku svog brata.

Kako kaže, taj momenat mu je obeležio život.

- Počeo sam da treniram zbog oca i brata. Tata mi je igrao na koledžu i u mornarici, a brat u srednjoj školi. Naterali su me da zavolim košarku. Imao sa 12 godina kada sam izgubio brata, a on 22 kada je ubijen. Od tada nosim dres sa brojem 22, u njegovu čast, ali i kao podsetnik da je život kratak - rekao je Đenka i nastavio:

- Upao sam u mnogo problema, ni škola ni košarka me nisu zanimale. Mogao sam samo da mislim na svoju bratanicu. Želeo sa da budem s njom što je više moguće. Godinu dana sam bio nevidljiv, imao sam toliko loše ocene da su me izbacili iz škole. Sledećeg leta sam otišao u ozloglašenu javnu školu Njujorka. Bila je to jedna od najgorih u to vreme. Ali samo oni su hteli da me prihvate - rekao je Dženkins.

Ipak, sve se preokrenulo...

- Roditelji su mi pomogli da se oporavim. Uradili su sjajan posao i podržali me. Znali su koliko je bilo bitno da učim i usmerili su me. Kada mi je brat umro majka bi bila još tužnija zbog mojih ocena. Osećao sam da ne smem da je dodatno uzrujavam. Nisam želeo da je razočaram i slamam joj srce jer je već doživela gubitak deteta. Obećao sam sebi da ću se potruditi da budem najbolji mogući u školi i uradim nešto lepo za porodicu - rekao je Čarls.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.