KAKAV CRNI LITVANAC! On je od samog početka bio prvi kandidat za novog trenera Partizana!
Kecman i Šćepanović, Foto: Starsport©

NIJE ISTINA!

KAKAV CRNI LITVANAC! On je od samog početka bio prvi kandidat za novog trenera Partizana!

Iako se pojavila jedna takva vest tokom popodneva, sada smo saznali da je ona bila lažna

Objavljeno: 21:11h

Tokom ovog popodneva litvanskim medijima je prohujala vest da je bivši selektor Litvanije Dainijus Adomaitis bio prvi kandidat za naslednika Andree Trinkijerija na klupi Partizana.

Navodno, on je bio kontaktiran, ali se ispostavilo da je bio preskup za klub. Radi se o bivšem selektoru Litvanije koji je radio u dosta klubova, a napustio je reprezentaciju posle Svetskog prvenstva u Kini.

Vlado Šćepanović
Vlado Šćepanović foto: Starsport©

Međutim, kako se može saznati po krugovima bliskim Partizanu, to nije istina. Crno-beli ni u jednom trenutku nisu želeli Litvanca, pa nije jasno da li on sebi na taj način diže cenu, ali Vlado Šćepanović je bio i ostao prva i jedina opcija, može se načuti po klubu.

Posle odlaska Trinkijerija, niko nije ni razmišljao, Šćepanović je navodno logična odluka, jednostavno, potreban je kontinuitet, legenda je i sigurno da zaslužuje šansu.

- Od dana kada smo ostali bez trenera i ljudi u klubu i ja smo bili saglasni da je Vlada najbolje rešenje. Imaće puno poverenje i punu podršku od mene kao predsednika i svih struktura od Upravnog odbora i menadžmenta - nedavno je izjavio Ostoja Mijailović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.