Konačno! Reprezentacija Srbije kompletna za Rio! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Sa srećom, dame naše!

Konačno! Reprezentacija Srbije kompletna za Rio! (VIDEO)

Sonja Petrović i Ana Dabović se priključila saigračicama, pripreme ulaze u glavni period
Objavljeno: 20.07.2016. 16:39h

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nastavila je danas u Beogradu pripreme za Olimpijske igre, a timu su se priključile i igračice iz WNBA, Sonja Petrović i Ana Dabović, kao i Aleksandra Crvendakić, koja je sa mladom reprezentacijom u Portugalu osvojila četvrto mesto.


Evropske prvakinje treniraće u Beogradu do 30. ili 31. jula, kada odlaze u Rio de Žaneiro. Srbija je trebalo da igra protiv Senegala, ali je taj meč otkazan zbog problema sa putem afričkog tima. Umesto toga, biće odigran dvomeč sa Turskom u petak i subotu.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!


"Veoma se radujem okupljanju, očekujem da ćemo nastaviti u još jačem ritmu i da ćemo se mi koje se sad priključujemo brzo uklopiti u sjajnu atmosferu koja vlada. Želimo da se u što boljem svetlu prikažemo u Riju. Imaćemo jaku konkurenciju i tražićemo priliku iz drugog plana. Ako uspemo da izborimo plasman u četvrtfinale, sigurna sam da jednu utakmicu možemo da igramo sa svim ekipama. Zato je najbitnije da svakoj utakmici u grupi pristupimo kao da je za medalju", rekla je Sonja Petrović na okupljanju.

Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media