NIŠTA NE POTPISUJEM DOK PARTIZAN NE URADI SVOJ DEO POSLA: Crno-beli u problemu zbog dugovanja prema Birčeviću!
Foto: Starsport©

očekuje da ga klub ispoštuje

NIŠTA NE POTPISUJEM DOK PARTIZAN NE URADI SVOJ DEO POSLA: Crno-beli u problemu zbog dugovanja prema Birčeviću!

. Svi znaju koliko volim Partizan i zaista ne želim da stvaram probleme klubu, ali neke stvari moraju biti ispoštovane na brz i lep način - rekao je Birčević za "Sportski žurnal".

Objavljeno: 10:20h

Stefan Birčević na veliko iznenađenje nije potpisao novi ugovor sa Partizanom, pa je sada slobodan u izboru nove sredine.

Iskusni krilni centar nedavno se rastao sa Partizanom koji sa njim nije produžio saradnju tako da je u teoriji slobodan igrač, mada situaciju komplikuje činjenica da crno-beli nisu ispunili sve obaveze ugovora. Zato mora prvo sa njima da se dogovori pre nego što potpiše saradnju sa novim klubom.

Istakao je vlasnik tri srebra sa reprezentacijom da prvo ima obavezu da se na pravi način raziđe sa Partizanom. Naime, crno-beli su u "minut do 12" odlučili da ne aktiviraju opciju produžetka ugovora. Bez obzira na tajming te odluke, ona sama po sebi nije problem koliko podatak da klub duguje određeni novac igraču od čije isplate momak iz Lazarevca neće odustati.

- Sa Partizanom sam imao ugovor na jednu plus jednu godinu i 15. jul bio je poslednji rok za raskid saradnje i oni su to pravo iskoristili. Međutim, ugovor će biti raskinut tek onda kada ga potpišu obe strane. Ništa neću potpisati dok strane iz tog ugovora ne budu ispoštovane. Svi znaju koliko volim Partizan i zaista ne želim da stvaram probleme klubu, ali neke stvari moraju biti ispoštovane na brz i lep način - rekao je Birčević za "Sportski žurnal".

foto: Starsport©

- Dobro poznajem Igokeu, igrao sam često protiv nje. Reč je o dobro organizovanom klubu koji godinama igra ABA ligu. Ne tako davno ekipa je bila šampion regularnog dela, što dovoljno govori o kvalitetu. I o klubu i o timu imam samo reči hvale. U Republici Srpskoj su domaćinski ljudi, pravi Srbi. Dosta igrača iz Srbije je igralo ili još igra u Igokei. Vidim i da su se dobro pripremili za novu sezonu. Doveli su odlična pojačanja i kreirali konkurentan tim. Znam da će prvi cilj biti plasman u Ligu šampiona, a potom će se razmišljati o ABA ligi.

Za njega nije zainteresovana samo Igokea, već ima još ponuda.

- To je više posao za mog menadžera. Raduje me činjenica da se u relativno kratkom roku javilo više timova zainteresovanih za moje usluge. To prija, tako da nisam zabrinut po pitanju nastavka karijere - zaključuje Birčević.

BONUS VIDEO;

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.