NIKADA NE BIH PREŠAO U PARTIZAN! Dangubićev bivši saigrač: Želim mu da izgubi od Zvezde!
KK Crvena zvezda, stara ekipa, Foto: Starsport©

JAKE REČI

NIKADA NE BIH PREŠAO U PARTIZAN! Dangubićev bivši saigrač: Želim mu da izgubi od Zvezde!

Osvrnuo se i na sezonu koja je prekinuta zbog koronavirusa

Objavljeno:

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins u intervjuu za Novosti se osvrnuo na mnoge aktuelne teme iz sveta košarke, a posebno je imao šta da poruči Nemanji Dangubiću, bivšem saigraču koji je ovog leta pojačao Partizan.

- Mogu da razumem navijače, rivalstvo je veliko i ja ne bih mogao da igram za njih. Međutim, nije on izabrao Partizan ispred Zvezde. U ovakvoj situaciji sa koronavirusom i sa svim što se dešava možda nije imao mnogo opcija. Kao košarkaš želite da igrate i da zaradite novac za sebe i porodicu, uvek sam stavljao na prvo mesto porodicu. Danga mi je prijatelj, kada sam se mučio tokom sezone bio je uz mene, podržavao me je. Želim mu da igra dobro i naravno da gubi od Zvezde - rekao je Dženkins za "Večernje novosti".

Kada je reč o koronavirusu, on je prekinuo prethodnu sezonu u kojoj Crvena zvezda nije blistala.

- Želeo sam da završimo sezonu na parketu, bilo tu u junu ili kad god. Nisam se mentalno 'odjavio' kada sam stigao kući. Uvek sam bio realan, bila mi je ovo jedan od najgorih sezona u karijeri, ali nisam imao nameru da odustanem. Što se promena trenera tiče, jasno je da nije bilo lako. Svaki od njih je imao svoju filozofiju, imao određeno mišljenje o igračima, bilo je čudno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.