GORDIĆ O NOVOM UGOVORU: Dugo smo pregovarali...
Nemanja Gordić, Foto: Emilija Jovanović

otkrio

GORDIĆ O NOVOM UGOVORU: Dugo smo pregovarali...

– Srećan sam što mogu da igram košarku na najvećem nivou u jednom od najvećih košarkaških klubova, slobodno to mogu da kažem, u Evropi

Objavljeno:

Nemanja Gordić će i sledeće godine igrati za Partizan, iako je bilo mnogo spekulacija o njegovom odlasku.

On je istakao da je zadovoljan takvim raspletom situacije u razgovoru za "Sportski žurnal".

– Srećan sam što mogu da igram košarku na najvećem nivou u jednom od najvećih košarkaških klubova, slobodno to mogu da kažem, u Evropi. Čast mi je što ću, nadam se, igrati pred našim navijačima još jednu sezonu. Iskreno se nadam da će biti publike na utakmicama. Dugo smo pregovarali, ali na kraju je odlučila moja želja da nastavimo nešto što smo počeli prošle godine. U donošenju odluke mnogo mi je pomogla i činjenica da smo sačuvali kostur ekipe i da će veliki deo tima biti tu i sledeće sezone. Dosta dobro se poznajemo, imamo odličnu hemiju i mislim da imamo dobre uslove za sledeću sezonu, rekao je Gordić za Sportski žurnal.

Pandemija je zaustavila nalet crno-belih u svim takmičenjima...

– Svi se osećamo kao da nam je nešto uskraćeno, oduzeto… Kako god to da nazovete. Naravno, treba biti realan i reći da niko ne može da garantuje da bismo mi osvojili Evrokup ili ABA ligu. Pa ni da bismo sada igrali Evroligu. Ali, činjenica je da smo bili u fenomenalnoj poziciji i da je sve ukazivalo na to da smo išli ka trofejima.

Imao je šta da kaže i o novom trenru Vladi Šćepanoviću.

– Poznajemo se dugo. Čak sam imao čast i da igram protiv njega, kada je on bio na zalasku karijere, kada je igrao za reprezentaciju Crne Gore. U njegovom mandatu u Budućnosti, nismo imali priliku da sarađujemo, osim par utakmica. Jer sam ja polomio ruku i dugo sam bio povređen. Krivo mi je bilo zbog toga. Ali, evo sad imamo šansu da sarađujemo u Partizanu i drago mi je zbog toga, dodao je Gordić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.