ON JE SAVRŠEN ČOVEK: Velike reči Nikole Jokića o poznatom srpskom treneru! Ameri su imali šta da čuju!
Foto: Starsport©

nezaboravno iskustvo

ON JE SAVRŠEN ČOVEK: Velike reči Nikole Jokića o poznatom srpskom treneru! Ameri su imali šta da čuju!

- Mislim, on je čovek koji je uvek srećan, koji uvek donosi energiju, uvek je iskren - istakao je srpski košarkaš

Objavljeno:

Nikola Jokić govorio o svom bivšem treneru Dejanu Milojeviću, koji je posle više od decenije napustio klubu Mege.

Milojević je jedan od sinonima srpskog kluba, koji je veoma prepoznatiljiv i poštovan u Americi, pošto je 'izbacio' neverovatan broj igrača na NBA draftu.

Košarkaš Denvera, koji je preležao koronavirus, je bio na oproštaju Milojevića od klupe Mege, a evo šta je rekao novinaru Adamu Maresu o svom nekadađnjem treneru.

- Bio sam mlad, a njega sam se sećao kao igrača koji je uvek bio čvrst, ko je uvek davao 100 odsto na terenu. On nije bio talentovan, ali je uvek bilo teško igrati protiv njega. On je to preneo na svoj trenerski posao, kod njega je uveke morao da postoji trud svaki put. Sada, kada razmislim o tome, uživao sam igrajući sa njim jer sam uvek znao šta je trebalo da radim na terenu. Uvek sam bio potkovan dobrim savetima, govorio mi je: 'Moraš da uradiš to, to, to i to'. Imam dobra sećanja na našu saradnju - rekao je Jokić, a preneo B92.

foto: Starsport©

Iako se verovatno tamo zarazio koronavirusom, Jokić ne ćali što je prisustvovao tom događaju.

- Pre tri nedelje sam bio sa njim na toj utakmici i bila je to super stvar, bio sam veoma srećan što sam tamo jer je on deo jednog dela moje karijere i života i baš sam želeo da budem tamo kako bih se setio svega. Mislim, on je čovek koji je uvek srećan, koji uvek donosi energiju, uvek je iskren... On je, mogu to tako da kažem, savršen čovek - istakao je Jokić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.