JOKIĆ PO DOLASKU U DIZNILEND OBJAŠNJAVAO KAKO JE SMRŠAO: Ma nije to mnogo, izgubio sam samo 1-2 kilograma!
Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

ne znamo kako to drugima izgleda

JOKIĆ PO DOLASKU U DIZNILEND OBJAŠNJAVAO KAKO JE SMRŠAO: Ma nije to mnogo, izgubio sam samo 1-2 kilograma!

On tvrdi da tokom karantina nije mnogo smršao

Objavljeno: 08:34h

Nikola Jokić konačno je stigao u Orlando i priključio se saigračima iz Denvera koji već nedelju dana treniraju u Diznilend kompleksu u kome se nalaze sve ekipe koje učestvuju u nastavku NBA sezone.

Najbolji centar lige i igrač Nagetsa je po dolasku u Orlando bio i sa novinarima i odgovarao na njihova pitanja, a očekivano glavna tema je bila njegova kilaža.

foto: Starsport©

Cela planeta je brujala o tome koliko je smršao kada se pre nekoliko nedelja pojavio na revijalnoj utakmici u čast Dejana Milojevića, jer je delovalo kao da se tokom karantina prepolovio.

- Stvarno nisam mnogo smršao (tokom pandemije). Na sličnoj sam kilaži bio tokom čitave godine, mislim da sam smršao možda kilogram ili dva posle tog 11. marta - rekao je Nikola Jokić.

foto: Starsport©

Kada su ga pitali da prokomentariše prošlogodišnju izjavu iz plej-ofa da mu prija da igra kada je teži, on se pretvorio u Džokera i nasmejao sve prisutne.

- Šta očekujete da kažem? Pa to je bio samo izgovor. Šalim se, naravno - kaže Jokić.

Pojedini američki novinari kažu da je Jokić "transformaciju" počeo još krajem 2019. godine i da ih uopšte ne čudi što sada izgleda ovako.

BPONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.