JOKIĆ STIGAO U ORLANDO: Iz Srbije se proširilo poput požara!
Foto: AP/David Zalubowski

sjajna vest

JOKIĆ STIGAO U ORLANDO: Iz Srbije se proširilo poput požara!

Presrećni su Nagetsi što im je najbolji igrač konačno tu

Objavljeno:

Nikola Jokić stigao je u Orlando i očekuje se da se uskoro pridruži saigračima iz Denvera na treninzima.

Posle puno peripetija i svega što ga je snašlo tokom boravka u Srbiji, najbolji srpski košarkaš je kasno uveče po američkom vremenu stigao na Floridu, gde se timovi spremaju za nastavak NBA sezone koja je bila prekinuta zbog koronavirusa.

I sam Jokić je bio zaražen ovim virusom tokom boravka u Srbiji što je izazvalo probleme da se vrati u SAD, jer je posle izlečenja morao da prođe nekoliko testova da je negativan, a i pre nego se bude priključio saigračima na treninzima takođe će morati da bude dva puta testiran.

foto: Printskrin

Ipak, trener Majkl Meloun je potvrdio da je "Džoker" stigao i jasno je koliko su svi u ekipi Nagetsa srećni zbog toga.

- Očekujem veliko iznenađenje iz Evrope. Nikola će uskoro biti na terenu. Znam da je to velika tema za sve, odnosno kada će doći. Biće vrlo, vrlo brzo. Uzbuđen sam što će doći - rekao je s osmehom Meloun.

Trener Denvera da je dodao da se Jokić oseća jako i zdravo nakon što je bio zaražen, a opet je bila tema i njegova kilaža, odnosno, koliko je smršao u prethodnom periodu.

foto: Starsport©

- Mnogo toga je izazvalo Nikolino mršavljenje. Mislim da se slika iz Srbije proširila poput požara. Smešno mi je jer je Jokić izgubio na težini još i pre suspenzije 11. marta. Sve njegovom zaslugom. Nastavio je da bude disciplinovan i fokusiran na svoju rutinu tokom suspenzije - rekao je Meloun i dodao:

- Nikola se obavezao da će još smršati. Izgubio je mnogo kilograma od početka sezona, verovatno izgleda nikad bolje u svom životu - zaključio je harizmatični trener Nagetsa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.