BILO JE VREME DA PARTIZANOVAC POSTANE TRENER PARTIZANA: Da li je Mijailović ovom izjavom pecnuo Trinkijerija?!
Foto: Starsport©

bockanje

BILO JE VREME DA PARTIZANOVAC POSTANE TRENER PARTIZANA: Da li je Mijailović ovom izjavom pecnuo Trinkijerija?!

Predsednik kluba je dodao da nije bilo nikakve dileme da je Šćepanović pravi izbor za naslednika Italijana

Objavljeno: 16:20h

Partizan ima novog trenera i to je legenda kluba Vlado Šćepanović.

Legendarni bivši košarkaš je predstavljen u prostorijama kluba kao naslednik Andree Trinkijerija, koji je odlučio da ode.

Na to se na promociji novog trenera osvrnuo kratko i predsednik kluba Ostoja Mijailović koji je kratko pojasnio kako se došlo do odluke da Šćepanović, koji je bio pomoćnik Italijanu, preuzme ulogu prvog trenera.

- Pre nešto više od 10 dana odlukom gospodina Trinkijerija da više neće biti trener Partizana nas je okrenulo da razmišljamo ko će biti novi trener. Od 2018. kada je došao Trinkijeri, tu je bio i Vlado Šćepanović i ostali treneri. Mi smo budno posmatrali njihov rad i od samog dolaska smo imali osećaj da će Vlado Šćepanović jednog dana biti trener Partizana. Nismo puno tražili, niti vagali, bilo je puno ponuda od strane raznoraznih menadžera, ali od dana od kad smo ostali bez prvog trenera i ljudi u klubu i ja smo bili za opciju da Vlado Šćepanović bude prvi trener. Želim mu puno sreće u budućem radu i od mene će imati punu podršku kao predsednika kluba i svih struktura u klubu, jer on to zaslužuje.

foto: Starsport©

Reklo bi se da je Mijailović možda pomalo i ljut na Trinkijerija zbog svega što se dogodilo oko njegovog odlaska, pa su neki jednu njegovu rečenicu s promocije Šćepanovića protumačili i kao malu prozivku za italijanskog trenera.

- Bilo je vreme da Partizan dobije trenera koji je čistokrvni partizanovac, koji će dati sve od sebe da nastavimo gde smo stali 15. marta kada se sve ovo desilo. Mi više ne žalimo za tom situacijom, već tražimo načine i borimo se. Ono što je bilo važno je da smo uspeli, iako je bilo puno pritisaka sa raznih strana, da se rasturi ekipa koja je prošle godine pravila rezultate, ali smo uspeli u velikoj meri da sačuvamo skoro celu ekipu izuzevši 2-3 igrača. Ugovor će biti potpisan na dve godine - rekao je Mijailović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.