Čarls Barkli odbio milione dolara da uradi najprostiju stvar na svetu!
Foto: AP

jednom bog, uvek bog

Čarls Barkli odbio milione dolara da uradi najprostiju stvar na svetu!

Ponuđeno mi je čak tri miliona dolara da tvitujem i da imam svoj profil. Rekao sam im: Ne možete da mi ponudite dovoljno novca za tako nešto
Objavljeno:

Teško da će ikada čuti Čarlsa Barklija da kaže nešto, a da njegova izjava istog momenta ne uzburka košarkašku javnost.

Ovoga puta, legenda NBA lige govorio je o tome zbog čega nema profile na društvenim mrežama, kao i oko toga zbog čega ne učestvuje u nekim emisijama.

- Ponuđeno mi je čak tri miliona dolara da tvitujem i da imam svoj profil. Rekao sam im: Ne možete da mi ponudite dovoljno novca za tako nešto. Nudili su mi i milione dolara da radim radio emisije, a odgovorio sam im: Ne možete da mi platite dovoljno da pričam sa budalama. Nikada neću napraviti Tviter, Instagram ili neki drugi profil na društvenim mrežama - izjavio je Barkli, a potom dodao.

- Postoje razni loši ljudi koji sede za svojim kompjuterima i misle da mogu da kažu šta god žele i kome god žele. A vi, mediji, ste im dali tu moć - završio je Barkli.

Kada bi Barkli kojim slučajem napravio profil na nekoj od društvenih mreža verujemo da bi oborio mnoge rekorde. Jednostavno, bez obzira što je svoju karijeru davno završio bivši NBA košarkaš je i dalje jako popularan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.